All egendom: trädgård, kök, inredning >> Konstruktion

Garageportar som passar ditt hem

Crawford erbjuder ett av marknadens största utbud av standardfärger. Om standardfärgerna inte uppfyller dina önskemål kan du beställa porten för nästan vilken som helst färg till en extra kostnad. Kom ihåg att tänka noggrant innan du väljer färg. Att byta färg på dörren kan radikalt ändra utseendet på huset och i värsta fall göra huset mindre söt. Din önskan om förändring bör därför börja med en objektiv bedömning av färger, byggstil och miljö i huset.

Tänk på ....

... inte alla produkter som erbjuds i norge som är anpassade till det nordiska klimatet och därför ofta inte har samma isolering och konstruktion som är nödvändigt för ett norskt klimat. Kontrollera vilken u-värde port som har ett uppvärmt garage så att värmekostnaderna inte blir onödigt höga. Också, kom ihåg att tätningar runt porten och mellan sektioner påverkar dörrens U-värde.

... Säkerhet handlar inte bara om att förhindra tjuvar att komma in i garaget. Fällbara hamnar med stora fjädersystem kan vara olyckliga för små barn. Förslutna fjäderkassetter med fjäderskydd är det säkraste alternativet på marknaden.

... det kan vara svårt att montera en garageport själv. Du bör därför kontakta en specialist så att allt är korrekt installerat. En fungerande port fungerar dåligt, medan en korrekt monterad hamn ger dig problemfri njutning i flera år.

... överväga om du vill byta till en ny garageportmodell när du köper ny. Kanske är du bra på plats framför garaget och föredrar en port med handtag och öppnar i framtiden? Eller du har mer utrymme inne i garaget än ute och föredrar en lutande grind eller en skjutdörr. Den senare är mycket rymd effektiv.

Läs också:

Få bättre och effektivare värme - med en brännare.

Sommarvärmen är snart över - och nu är det dags att tänka på uppvärmning i huset igen. Om du har en gammal vedspis och bor i Oslo-området - kommer du att få ...

... om hamnkonstruktionen. Broken cold bridge har också en effekt på portens funktionalitet. Då undviker du is på insidan av dörren. När det gäller stålportar, se till att dörren är sprutskyddad så att den kan klara vårt nordiska klimat. Crawford Entrematic AluZink behandlar alla stålkomponenter för optimal skydd. Polyesterlakk används dessutom för extrem hållbarhet och väderbeständighet.

ADVERT

Mest populära