All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Möbel frenesi i Oslo

I helgen var händelsen avbröts Designers Saturday i Oslo, för 12: e gången. Mer än 5000 branschfolk besökte 35 showroom på lördag, söndag var publikens tur. De som deltog fick chansen att kika in i dörrar som annars är stängda för allmänheten. <999 >>>> STÖRRE FORMAT SPECIAL: Designers Saturday

Eftersom Norge inte har någon möbelmässan, som de andra länderna i Skandinavien, är detta den norska inrednings branschens främsta plats för att visa upp, något en stor närvaro vittnade om.

Gratis bussar körde i pendeltrafik mellan de olika showroomsna, från Brynseng i öst till Hoff i väst. Stor smidighet gavs till smuggling av Robert Tandbergs nya lokaler i den gamla posthallen - officiell öppning är planerad till oktober. Vi föll för det läckra köket av Dada, ett dotterbolag till italienska Molteni, med sina många smarta lösningar. Även om plånboken inte tillåter det, är det värt att leta efter inspirationens skull.

På Skøyen har flera olika byråer, företag och konstruktörer redan samlats och många kvar i detta område. Framför allt gillade vi Hole Designs utställning - Lars Ernst Hole hade flyttat butiken och produkter till bilhandlare på bottenvåningen, liksom i ett antal närliggande auto reparationsverkstäder. Men Designers Saturday hade mycket mer att erbjuda än vad:

Se bildespesialen

Denna lekfulla möbel vi hittat på Erik Jorgensen showroom på Navet i Drammensveien 120. En del av väntrummet hos tandläkaren?

Designers Saturday 163 (avi 21.243 kB)

Läs mer om Designers Saturday:

Se årets möbel nyheterna först
  1. En juvel i glas, trä och sten
ADVERT

Mest populära