All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Möbler för uteplatsen

Temperaturen stiger och det är alltmer frestande att spendera utomhus utomhus. Terrassen omvandlas återigen till sommarboende, och vi byter kvällar framför TV: n med grill och goda vänner.

Användbara småbord

Goda och bekväma möbler är att förbättra nöjet på uteplatsen. Om du behöver en ny matplats eller barnstol för sommarsäsongen, det finns mycket att välja mellan. Flera av dem kräver minimal underhåll, en fördel om du hellre vill spendera dagarna på kos på vårskolan istället för att pussa och olja. Vi har tittat på något där ute.

Stol: En läslucka på uteplatsen.

Lätta bord kan vara lika användbar som att ha inuti. Du kan använda dem som skydd vid grillning, utöka matsalen om du får oväntade gäster eller använd dem som ett blombräda.

Sådana små bord får dig på många ställen, men se till att du väljer en som kan vikas ihop. Då är det lätt att lägga bort när det inte används och det kan fastna i bilen och tas till stugan eller stranden för att undvika sand i maten.

Se fler bilder här

Design och komfort på terrassen

På trädgårdsmässan i Lilleström tidigare i år var det uppenbart att möbel kunstrotting fortfarande populär på uteplatsen. Det är också märkbart att komfort och design blir allt viktigare även utomhus. Vi är inte längre glada att sitta på klädda plaststolar och möblerna ska vara snygga och bekväma. Därför skulle vi vilja se ett brett utbud av kuddar i kombination med möbler i rena linjer.

Och utemöblerna är inte längre reserverade för sola eller matbord. Utrymmet blir mer och mer som ett extra vardagsrum, bara att det här vardagsrummet är utomhus. Soffor och soffbord hörs nu lika mycket hemma som inuti. Klassiska möbler levererar till och med en traditionell örhängsstol för utomhusbruk, så även litteraturälskaren kan ha sin egen läskak på terrassen.

Läs också:

Vad växer i fönstret?

Hackar du det i dina gröna fingrar? Här är de bästa tipsen för hur du lyckas med din egen köksträdgård!

Den shabby chic och country stil som många har blivit förälskad i inredningen förorenar också trädgården. Romantiska och gammaldags trädgårdar har sin renässans, och naturligtvis måste möblerna vara i stil. Många har fallit för de så kallade adirondack stolarna, men klassiska vitmålade trämöbler är också hemma för denna stil. Det finns gott om att välja mellan för dem som letar efter nya möbler till uteplatsen.

ADVERT

Mest populära