All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Fullt tändningen Autofil Roadshow

Om det är Autofil bil Lorden vem har blivit religiös eller om det är Stølens bra karma som gör tricket osäkert. Men vädret har alltid varit på Autofils sida under de två första vägarna. Både i Kristiansand och Stavanger undrade orosmoln bara ner hökarna, men de väntade till sista att släppa regnade ner på den vackra enheterna går som dök upp.

Men vädret gjorde inte de två stannarna så underbara. Vi har sällan varit en man av entusiasm för de carpeted bilarna. Här blir du bara av med hatten! Det här är människor som verkligen förtjänar att hamna i kategorin "auto". Men också nyfikna förflutna har visat en liten vagn som vaknar långt in i själen och har tagit vändningen för att stänga av en chatt. På många sätt kan det här påminna dig om en autofil väckt turné!

var parkeringsplatsen vid Møller Bil på Forus utanför Stavanger fylls i rekordfart av auto fil Rogalending. Foto: Stein Inge Stølen mer en specialbyggd bubbla, en Lamborghini Gallardo, en Audi A6 Biturbo Diesel och Nissan Leaf: Det är den typ av sort du kan bara hitta på Autofil Roadshow! Foto: Stein Inge Stølen mer

Vi kommer Festplassen i Bergen!

Parken som publiken har tagit med sig har varit underbart varierad. Vi har sett allt från en 1976 Cadillac, gamla och nya Mustangs, Lamborghinis, Porsches (även i RUF-modell!) Thrill av Audi, veteran Citroëner och vansinniga bubblor i alla former och färger. I Bergen, vi lovade ännu tuffare bilar, inklusive Fisker Karma kommer att visas på Festplassen när vi dyker upp mellan 17 och 19 timmar.

Finns du i Bergen? Träffa dig också! Du kommer verkligen inte ångra ...

ADVERT

Mest populära