All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Fullfjädrad broschyr till salu nu!

Den här månaden har vi matat oss på jobbet. Eftersom redaktörerna är personliga som Lord Arnstein Landsem, är autofil galenskap sällan långt borta. Den här gången har han tagit ut och tagit en av världens märkligaste skapelser, en 1970-modell Bond Bug. Vad är det här, frågar du? Och det är en mycket bra fråga.

Inte precis tråkigt

Nyckelord: Tre hjul, kapell-glasfiber kaross i sjuka kilform, chock målarfärg orange och en roll i "Star Wars: The Empire Strikes Back". Men denna egendomliga donation får inte stå ensam i slitsarna. Eftersom vi har hittat sin motpart: En helt ny Morgan 3-Wheeler! INSANITY länge leve ...

Det är lätt att ryckas med när en kör något så speciellt som det ... Foto: Jamieson Pothecary mer

The Best of Detroit

auto visar alltid godsaker. Vi serverar de hetaste nyheterna från Detroit showen, som för första gången på många år kunde visa en eftertraktad huvudattraktionen: Seventh Generation Corvette!

GM hade borstat damm från den gamla Stingray-beteckningen när Corvette C7 visades på Detroit-mässan. Foto: General Motors Visa mer

Bensin är tillbaka!

Fler och fler tillverkare fokuserar på bensin i stället för diesel på utvecklingsfronten. Vi har samlat de tre största rivalierna i det kompakta segmentet, Volkswagen Golf, Toyota Auris och Ford Focus, och de tittar noga på sömmarna. Alla erbjuder innovativ motorteknik, men som erbjuder det bästa totala paketet?

Vi drar på Kripos-kappan och öppnar siktpaketet fullt av mätinstrument när vi testar bästsäljare på marknaden. Foto: Jamieson Pothecary mer

Norges 12 bäst buy

Den sålde en otrolig mängd begagnade bilar per dag, och strävan efter kunskap om de mest populära modellerna ökar med detta. Därför ger vi dig en fullständig översikt över de mest använda bilarna på marknaden: Vilken motor ska du välja? Vad behöver du från tillbehör? Vad ska du undvika? Läs allt i vår begagnade bilguide!

Blue Racing Blood Car

Månadens Retrofilm är en 1967 Renault R8 Gordini-modell. Detta var oerhört populärt med rallyförare på 60-talet. En av dessa var den norska legenden John Unnerud, ursprunget till termen "Spydeberg Express". Denna bil har återställts och underhållits som en hyllning till mannen som regerade på norska rallyapplikationer i bilens guldålder.

En otrolig lista med spännande innovationer som gömmer sig under skalet på Renault R8 Gordini.Foto: Stein Inge Stølen Se mer

Hysterisk kul på glassen

Vi bjudde våra läsare att springa gratis på Autofil Winter Show. Flera hundra autofiler uppträdde och uppvisade imponerande styrkonst runt den 3 kilometer långa Vålerbanen. En av årets största höjdpunkt, både för oss i redaktionen och för dig.

Titta på video och över 100 bilder från Autofil Winter Show här!

Snøføyka var på alla sidor under Autofil Winter Show på Vålerbanen. Foto: Espen Stensrud Visa mer

ADVERT

Mest populära