All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Från lager till levande

- Det är viktigt att utnyttja området som är tillgängliga och bli av med alla gamla skräp som bara belamra, berättar interiørkonsulentvirksomhet Siv Munkberg Brenne.

hus styvbarn

Basement vardagsrummet har en tendens att hamna hus utrymme där gamla möbler, lampor och mattor från de andra rummen är ordnade som vi köper nya saker. Resultatet blir ofta en slumpmässig blandning av olika stilar, färger och textilier som inte passar ihop och utnyttjar rummets potential.

Bra lagring ger orden!

En upptagen dag kräver ord och system. Varje sak borde ha sitt fasta utrymme och det finns praktiska garderobslösningar med skjutdörrar och hyllsystem som kan hjälpa dig att få en överblick.

- Men kritiskt granska vad som är värt att ta hand om! Många fyller upp bås, garderober och vinden med gamla saker de aldrig använder, eftersom de inte kan kasta, säger Munkberg Brenne.

- Men det är inte bättre att det är tillbaka i vinden och än på att fylla - eller ännu bättre, säljas eller levereras till välgörenhet eller en loppmarknad. Kom ihåg att få saker gör det lättare att hålla koll på!

Kartan på väggen

Många föredrar lugn och neutrala färger på väggarna, så att de är mer fria att använda färgerna i inredningen. En kontrastvägg kan vara ett bra alternativ. Det blir som en stor målning och lever uppe i interiören. Här är en fotoskulptur med en karta över världskartan, vilket ger rummet ett roligt blick och karaktär.

ADVERT

Mest populära