All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Från TRAU till trendiga med lackering

Använda möbler och saker som man inte längre behöver kan visa sig vara rätt hitta för någon annan! Men någonting är slitet, är fel, eller passar inte helt in i vad det är. Sprayfärg är ett mycket enkelt sätt att göra stora förändringar.

Rose Colored

Denna blå ros målade ljusstake har fina former och bra storlek, men ökade färg är inte för oss. Vi valde därför att måla det glänsande svarta. Det enklaste sättet att göra det är att använda spraypack. Spraylak finns i många olika färger och både som matt och blank.

Du måste göra samma jobb med förberedande arbete sådana konventionella målningstekniker, men sprayfärg torkar snabbare, ger en fin finish utan penseldrag och kräver väldigt lite utrustning!

Förberedelser viktigt

Det är viktigt att rengöra ordentligt innan du börjar använda mallar sjunka till storstädning eller sprit, ser särskilt för att ta bort alla gamla stearin. Slip och gnista över ojämnhet och matt ut gammal färg.

Användning flytta box

Vid användning av sprayfärg där det finns en bra rekommendation att bo i en stor kartong i ett okänsligt område med god ventilation. Temperaturen ska inte vara för låg - över +10 rekommenderas. Skaka sprayboxen kraftigt i två minuter innan du börjar, och var noga med att träna något annat innan du sprutar objektet.

Mer tunna lager

Sprayfärgen torkar snabbt, och det är viktigt att applicera mer tunna och jämnlager än två tjocklekar. För fullständig applicering kommer färgen att säga. Spraya i horisontell riktning först, vänta fem minuter och applicera ett tunt lager i vertikal riktning. Upprepa till önskad effekt.

Håll låsen så vertikal som möjligt genom att spruta och håll ett avstånd på 30-40 cm till föremålet för att undvika spraydimma.

Hållare lång

Efter snus låda huvud och ventil töms genom sprutning några sekunder tills det bara kommer drivmedel. Färgen kan sedan lagras under lång tid utan försämring, sprayen kan motstå frost jämn.

ADVERT

Mest populära