All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Från terrassen till den skyddade trädgården lounge

Vår något instabil sommarväder gör det mer än spännande varje år - för att se hur många dagar vi kan njuta av utomhus. Å andra sidan, om du glider i terrassen behöver du inte oroa dig för det, och sommaren sträcker sig från april till oktober.

I detta trädgårdsrum kan du sitta i trädgården, med blomsterbäddar och gräsmatta precis utanför väggen och öppna fönster. Inuti är det alltid trevligt och ingen anledning att vara ledsen och trött när det är för vått eller kallt att vara ute. Dessutom är en takterrass värmare installerad, vilket ger värme vid behov.

Bra material

kaklade. topplattan kakel gör det mycket bekvämt, med tanke på den fuktiga blomkrukor och vattenstänk "> kaklade: topplattan kakel gör det mycket bekvämt, med tanke på de våta flowerpots . och spill

atmosfären i rummet har en slöja av nostalgi Naturmaterial material~~POS=HEADCOMP dominerar, rottingmöbler med trevliga former som tonen

textilier är en viktig del av inredningen -.. allvarliga bomull kvaliteter, i en härlig blandning av mönster planteherbarium , rutor och ränder. Eftersom allt går i samma, vackra färger är inte intrycket orolig. mattan är av sisal, med en grov yta som tål det klev ut, och dessutom att det finns ett ljummet stöd för fötterna. <999 > blickfång

den specialbyggda hylla är målad i en färg som visas i tyget. det hålls öppen för att frigöra fötterna ljuset från fönstren och är fast plats för svammel bakning. "> eyecatcher den Den specialbyggda hyllan är målad i en färg som g r i tyget. Den hålls öppen för att låta ljuset ut ur fönstren och är ordentligt fixat för våfflor. Kundanpassade lösningar

briljant idé:

strykbräda hopfällbar och kollapsar i skåpet när den inte används. En snazzy lösning "> lysande idé:.! strykbräda uppfällt och gömda i garderoben när den inte används En snazzy lösning Den trevliga vardagsrummet förvandlas till ett arbetsrum på ett ögonblick, och alla tøystryking nu sker här, i en ljus miljö. strykbräda är verkligen närvarande, även om det försvinner viks mot väggen och dörren till skåpet är stängt. det här är en genial lösning, inte minst utrymme brist.

en specialdesignad fästet flera våningar är målade i en färg som visas i textilier och är en samlingspunkt i rummet. flera av de översta plattorna är belagda med gröna keramiska plattor, som är resistenta mot våta blomkrukor och våffla smet. hyllan är ständigt i bruk, och det är här våffla bakning utförs. plym luft rakt ut på ett praktiskt sätt, och är inte kopplad till huset som tidigare.

Roman blinda är fäst på skenorna i taket och har kedjan egenskaper som gör dem lätta att hantera.De fyller en dubbel roll här, eftersom de kommer att pryda samtidigt som de fungerar som skuggning i rummet.

fint mönster MIX:

Rutter och blommor - som färger och nyanser se till att de går mycket bra tillsammans utan att ge ett rörigt intryck "> fint mönster MIX: Rutter och blommor - som färger och nyanser. se till att de går mycket bra tillsammans utan att ge ett rörigt intryck nostalgisk charm.

rottingmöbler, målade paneler, keramiska plattor och ett glas lampa med ett präglat mönster i glaset är en charmig kombination ljus strömmar in från de stora fönstren på. tre sidor. "> nostalgisk charm Möbler, målade paneler, keramiska plattor och en glaslampa med ett präglat mönster i glaset är en charmig kombination. Ljuset flyter in från stora fönster på tre kanter.

ADVERT

Mest populära