All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Från hela däck till anpassade

Mattor är mycket lämpliga för att göra egna mattor. Tillverkare av fast mattor gör mattor på rullar på 4 eller 5 meter breda. Metervare är nu tillverkat av ull, sisal och syntetfibrer. Dessa kan skäras och kantas till matchade mattor i exakt storlek, färg och form som kunden vill ha. På så sätt kan kunden nu ha sin egen och unika loungefilm, spring eller matt.

En stor eller mer liten?

Många tycker att det är tröttsamt att flytta på stora mattor. En stor matta kan tillverkas som två med ett skott i mitten. Båda filtarna rullas ut på en yta som håller mattorna stadiga och att fogen blir nästan osynlig.

Du kan också dela matta i fyra delar.

Färgen och inredningen undviker också att hålla ett stort lager mattor i många storlekar och mönster. Vissa butiker har egen kantmaskin i rummet, och om leveransdörren inte erbjuder kantning, är det också möjligt för såväl kunden som affären att leverera den i kanten av en mataffär.

Smart Japanese

I stället för full däck använder de mattor i standardstorleken, som passar in i olika rum.

Mattorna är delvis kanter och delvis utan. Detta kommer att bli en billig och praktisk lösning. Varför inte anpassa det till norska förhållanden? Mattorna är alltid gjorda så att längden är 2 x bredd, delvis med kant och delvis utan. Mattorna läggs alltid så att inte fyra hörn går mot varandra. Systemet används både hemma och i butiker.

ADVERT

Mest populära