All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Lysa upp trägolvet

Det är helt enkelt inte nödvändigt att slipa och måla eller olja golvet när det börjar se utslitna. Med hjälp av korrekta vårdprodukter kan golvet vara lika nytt - och utan mycket arbete.

- Speciellt användbara är sådana produkter för laminat eller park för tunt slipskikt, så kan du inte ens har möjlighet att slipa ner dem, berättar Hitta Wang i Bryn Lokken.

Slitna golv kan skadas

- Om du har små sprickor eller bucklor i golvet, har lack eller olja blir tunnare, är mer mottagliga för fuktskador i golvet. Genom att applicera olja eller målarvård fylls dessa former så att vatten och tvål inte tränger in i träet och skadar golvet, säger Wang.

Men förutom den praktiska fördelen med att applicera olja eller målarvård finns det också en kosmetisk anledning att gå över golvet. Det faktum att golvet ser nytt eller oljat omedelbart är också en positiv effekt av den behandling som många uppskattar.

Easy Application

Beläggningar eller olje vård kan appliceras för hand borste med trasa eller skrap lammskinn täcka, precis som man skulle ha tvättade golvet.

- Det enda som är viktigt att komma ihåg är att du måste tvätta längden på träet, säger Wang.

Han rekommenderade att första gången applicera bör vård agent kan koncentreras, medan senare kan blanda med vatten i blandningsförhållande av 1: 10 eller 1: 20.

På alla typer av oljade eller lackerade golv

Brynsløkkens nyheter Faxe Golak Färgvård och oljebehandling kan användas på alla typer av golv som tidigare behandlats med färg eller olja. Produkterna är milda och vattentunna - med andra ord, vänliga för både dig själv och miljön.

ADVERT

Mest populära