All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Friska steg i köket

Gammal och obekvämt köket från 1980-talet pass, och i kom moderna, släta ytor med goda lagringslösningar. Det mörka, något smala uttrycket i rummet försvann när väggen mot terrassen ersattes av en glidande glasdörr. Som ett resultat översvämmer ljuset nu, och en stor bonus för rummet är att utomhusområdet nästan har blivit en del av köket.

Bon appétit!

Bra golv

Det tuffa praktiska golvet mot en stol - rödaktigt och grått är en oförskämd kombination!

Gummi ger ett slitstarkt och massivt golv som också är bekvämt att bära. Du kan enkelt stå i köket, så komfort är en viktig faktor vid val av golv i detta rum. Golvet de valde här är mycket hård i stil med sin industriella utseende i form av knoppar, och ett snyggt mot stilrena skåp och lådfronter. Grå färg matchar färgen på bänkskivor och står upp mycket bra mot all den rena, vita liksom den kraftfulla, färsk röd färg - röd, vit och grå kostym varandra väl!

Ren färg

Square nära taket utnyttjas, och bokhyllan blir ett dekorativt element förutom att vara praktisk.

Husägare har varit trofasta i tre färger; vit, grå och röd, som är kontinuerlig och gör hela intrycket tystare än tidigare. Den röda väggen står för mycket av stämningen ensam och bryter med de kalla vita ytorna, som ensam lätt kan uppfattas som steril. Dessutom bildar det en varm, aptitretande bakgrund för matplatsen, och är en spännande och energifyllda elementet mot de kallare färger. Stolarna tar upp färgen och drar in rött in i rummet.

Ljuset flyter in och betonar de klara, rena färgerna.

ADVERT

Mest populära