All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Färska välsignar

Med sin närhet till de kraftfulla naturliga elementen känns vinden och vädret också inuti stugan. Det var viktigt att överväga när trötta, gulade ytor på väggar, tak och golv skulle förnyas. Som ett resultat fick vardagsrummet en hiss med coola färger och nya golv.

Ett delikat rum där du kan känna smaken av salt från havet.

Maritime

Repet markerar övergången mellan tak och vägg - en tuff detalj!

Kabinägarna hade länge drömt om skeppsbrott, och valet föll på ljust ek med mörka nätter. Det var den första som bestämdes, vilket innebar en mer maritim bas för inredningen.

Målet var att föra in färger som speglar stämningen och miljön i havsavståndet, utan att konkurrera med naturen kring kabinen. Väggfärg tar upp himlen nyanser och är bra för färgerna ocean green över bukten i närheten, liksom grå färg på den polerade stenar utanför. Den blå färgen skapar en lugn, cool bakgrund för möblerna och ger ett friskt andetag till rummet.

Ett grovt rep följer övergången mellan tak och vägg i delar av rummet - en tuff detalj som betonar stilen.

Havet mitt i! Det är inte alls konstigt att stugägare är nöjda med vyn ...

Ny uttryck

Living hörnet var mörkt och lite tung.

Möblerna har behållits och kan användas i flera år framöver. Väggens färg kasta ner träbalkarna, som över tiden har antagit ett relativt mörkt gult ljud. Nu kämpar de inte längre med gula väggar om uppmärksamheten.

Tegelstenen var i mörka färger, vilket gjorde intrycket något tungt. Med vitmålade tegel, den nya spisen blivit ljusare omgivningen, och glaset säkerställer att lågorna visas och lägger till atmosfären vackra färger och bra ljud. Inte minst är värmen en bra touch de dagar solen inte får.

Familjen har medvetet valt att inte ha gardiner eller persienner, för att få ut det mesta av ljus och utsikt - bara njut!

Ny ugn i förnyad miljö; vit målade brandvägg och svälja blåa väggar. De nu synliga flammorna bidrar till atmosfären.

ADVERT

Mest populära