All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Fredric Aasbø utmanare Block med rejäl film

2014 har varit en galen år för Fredric Aasbø. Efter att ha varit på podiet flera gånger på tre kontinenter har han äntligen vunnit en hel serie utomlands.

Han vann Formula Drift Asia med Team RS-R där han driver en V8-driven Toyota GT86.

- Nu är jag så otroligt glad. Att vinna en Formel Drift-serie har varit min dröm i tio år, berättade han för mig.

LÄS OSS: Kenneth Moen körde Lysgårdbakken över.

- Vi har varit i Thailand, Australien och två gånger i Japan i år och har varit på podiet på alla fyra rundorna. Bilen blir bara mer och mer galen, över tusen hästkrafter och många vägturer. Vi måste bara fortsätta att arbeta mot nästa års första VM i drifting "

Se HELRÅE videon här!

eller här om du inte får det på länken ovan.

I slutet av 2014 var också valts som idrottaren namn bland 100 nominerade i VG-sport.

Raw film i LA

Men han rankas andra saker också. Tidigare i höst, träffade vi honom på Huntington Beach i Kalifornien. Sedan hade han en surfbräda under armen. < 999> SERIE-vinnare:

efter många gånger på pallen i världen, smakade det bra att gå in i total seger för Formula Drift Asien Se mer - det är en paddleboard, förklarar Fredric, och säger att det har varit hans. ny passion. jag skriver av utrustningen på byrån, eftersom det anses vara balansträning, flinar han.

Men det är inte bara vad han gör i USA. han har i själva verket visat sin artist i en fet film.

Check detta världsrekord i drift

BALANS..

Aasbø tid att ägna sig åt lite i USA samt paddleboard ger balan setrening men roligaste. Foto: FRED MAGNE SKILLEBÆK Visa mer - Vi har just skapat en ny film här i LA. Det är inspelat i de torkade akvedukten, du vet att betonggjutna vattendrag som ibland ser ut som floder. Historien om filmen handlar om en liten pojke som drömmer om att köra en drifbil och hur det ser ut i pojkens huvud när han tänker på det här. Det var en rolig rolig upplevelse, fortsätter en ivrig Fredric.

- Det finns mer liv i de övergivna akvedukten än du skulle tro. På vissa ställen kommer de stora vattenrören ut ur sidorna, och det finns faktiskt människor i den. Samma under broarna. Folk kom från de märkligaste ställen medan vi körde, och från rören stack ut huvudet här och ett huvud där.

Balans:

Aasbø tid att ägna sig åt lite i USA också. Paddleboard ger balansutbildning men roligaste. Foto: FRED MAGNE SKILLEBÆK SER FRAMÅT:

Asien redan placerats under hans fötter. Målet är att göra det ännu bättre i USA. Foto: FRED MAGNE SKILLEBÆK Framhjulsdrift:

För att se Scion tC i civil version.1, 5 med framhjulsdrift. Men Fredric har utsmyckat det med kallare hjul. Foto: FRED MAGNE SKILLEBÆK SERIE-VINNARE:

Efter många gånger på pallen i världen, smakade det bra att gå in i total seger för Formula Drift Asien. LIVETS RID:

Aasbø ger fansen en "körsång" i filmen som spelas i och runt LA. Foto: Papadakis RACING åktur LIVET

Aasbø ger fansen en "rider längs" av filmen som spelas in i och runt LA. Foto: PAPADAKIS RACING RIDEN AV LIVET:

Filmen är ungefär tio år gammal Dillon blir drömmen om en resa med en körning uppfylld. Foto: PAPADAKIS RACING Livets RID:

Det är något speciellt att stänga delar av LA för att göra filmer. Foto: PAPADAKIS RACING VÄRLDS BÄST:

Fredric Aasbø har fått ett namn på tre kontinenter. Foto: PAPADAKIS RACING HÄNDER SCENERNA:

Det finns många som lever i de torkade akvedukten. Foto: PAPADAKIS RACING Åtgärd GO:

Från staden upp i bergen. Så här kom filmen till

Det började med Teamhef Stephan Papadakis och Fredric som pratar om att använda racerbilen för något annat än bara att springa.

- Då kom tanken på en video där vi gav en drivande fläkt "hans livs riddare". Det här var något som klickade direkt med mig eftersom jag vet hur många människor frågar oss att vi ska sitta och drömma om att göra vad vi har turen att göra. Det här kände som det rätta sättet att ge publiken en smak av hur det känns!

Ingen Gymkhana kopia

Ken har gjort ett fantastiskt jobb med att driva, köra eller hälla in i media.

- Vi hade cirka 5% av hans budget. I Gymkhana-filmerna är det världsberömda rallyföraren Ken Block och hans bilar som är hjältar. I vår film ville vi Dillon, den 10-årige som körde sitt liv, vara i fokus. Vi kommer att inspirera alla tonåringar att aldrig sluta drömma och ta tillfället i akt när det kommer!

Perfekt för en pojke från Ski

- Jag har alltid drömt om USA och framför allt Kalifornien ända sedan jag såg Baywatch som en pojke, och en kille från Ski i Little Norway, var det ganska bra att vara en del av detta. Stående uppradade med løpsiblen mitt i centrala Los Angeles i en av de historiska Terminator scener, men solen går ner och du har radiokontakt med LAPD, som talar om "Alright ungen, hon alla era" ... Det är en ganska fet känsla .

ADVERT

Mest populära