All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Fräcka överraskningar

Det handlar om balans, som så mycket annat i livet, och den görs rätt, kan mindre områden och små doser ge så mycket till omgivningen.

Det är långt från vardagen att se färgade träbitar. Visserligen är endast ändarna färgade och färgerna tas från inredningen. Idén är lekfull och lätt att lägga in i livet - vilken rolig effekt!

Striper

I en liten lägenhet med öppen planlösning har ingången och vardagsrummet samma, tysta markfärg på väggarna. Målade ränder samlar accenterna, och remsormönstret representerar ett överraskningsmoment, särskilt för att det verkar någonstans du inte förväntar dig att hitta den; på träpanelen. Detta är ett enkelt sätt att bryta upp det repetitiva "mönstret" i bakgrunden och skapa intressant inredning.

Nischer

Nischer i ärtornet tenderar att vara fyllda med saker som du annars inte vet var du ska gå. Här gör de ett nytt inredningselement, och betonas snarare än att vara dolda. När ljusen tänds lyser de ljusa färgerna in i rummet.

Fyra nischer i färgfärger. När ljusen tänds, reflekteras färgerna och rummet lägger till spännande ljus.

Ram

Den eldröda färgen används bara i nischer, med betoning på målningen, pantry och glasbyggnaden.

Den röda, matt väggen hos urtaget är kraftfull, och ramar både målning, skänk och badrum vägg av glas byggsten, vilka tillsammans utgör en bild. Den röda färgen betonar och förbättrar målningens färger på ett sofistikerat sätt, och är ett spännande tillägg till inredningen.

ADVERT

Mest populära