All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Fyra trendiga tapetkollektioner

Eco Boråstapeter lanserar fyra nya tapetkollektioner genom Borge i Norge.

Samlingarna heter "Decorama", "Eco Rose", "Mineral". Här är allt från glittrande taktila ytor till mer djärva design. Med "Garden Party" kommer också den enklare fullfärgsbakgrunden.

Materialism

Den nya tapetkollektionen "Mineral" passar materialismens riktning. Denna trendriktning erkänns av materialet. Till exempel, om ett träd är ämnet, kan man känna trädstrukturen. Utseendet inbjuder dig att lyfta det, veta om det är tungt eller lätt. Under denna typ hör också blanka material, med en taktil väggyta vilja att uppfattas som grus. Den har ett dämpat färgschema, och kan kombineras med trä och betong.

Trenden uttrycker en lugn atmosfär med ljusa kritor pasteller kombinerat med moderna möbler. «Biscotti» kan vara en väggfärg. Annars är mörka färger viktiga och färgerna uppfattas som vattniga. De mörka väggarna låter uttryck från industrisilken, men är fortfarande renare och mer mogna.

Botanisk

Nu gäller det botaniska temat. Ha en skottkärra till husväggen, gräva en grop utanför lägenhetshuset där du odlar dina egna örter! "Växa med dig" (Gly), "Väx ditt eget" och "Urban Gardening" är engelska sökord, hittar du mer information om Internet. Cyklar och surdegbröd är nyckelord som beskriver trenden. Viktiga material är aldrig, läder, fläta och rotting, sistnämnda ses i många trädgårdsmöbler.

Trenden betonar naturlig patina, naturliga färger, starka, tydliga och dämpade färger. «Garden Party» är tapeter samlingen som passar i den här riktningen. Låt väggen blomstra och förlänga sommarens känsla!

Eklektisk

Känner du modedesignern Alexander McQueen? I det fallet kommer du snabbt ta tag i innehållet och uttrycket för denna trendriktning. Det som är viktigt här är allt på en gång. Vi ser klassiskt och modern ut i ny harmoni. Den nya glasfiberkollektionen "Eco Rose" passar här.

Stilen kännetecknas av att vara spektakulär och eklektisk där allt är tillåtet! Ta ut spelet och uttryck din personlighet! Style orientering i övrigt inspirerats av "Seapunk" som popsångerska Rihanna har varit en föregångare för. Vi ser en elegant stil blandad med rosor och rock & acute; en rulle. Svart läder, röd färg, syndig och farlig är nyckelordet. "Memento Mori" med huvudvärk ses också i denna trendriktning.

Det handlar om att ha det roligaste medan du fortfarande är där. En lampa kan omvandlas till en gaffel, ett konstigt bord lockar uppmärksamhet, blandad med historia. Den viktorianska eran visar sitt ansikte. Som i Borgs samling "Renessance", som bara kommer i digital upplaga.

Fundamentalism

Denna stil passar in i "Decorama". Här har basen sin utgångspunkt. Det kännetecknas av enkla och rena former och oser kvinnlighet med sina vackra naturliga element. Det, som en lugn oas, ger en vacker bakgrund till vårt vardag. Med sin enkelhet passar den också till ungdomar.

ADVERT

Mest populära