All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Fyra fina dusch

Borstning på plattor har blivit populärt, men det har också lett till ökad förekomst av fuktskador i norska hem.

Därför rekommenderas det nu att du väljer en duschkabin istället för dusch på plattorna.

Lyckligtvis är dagens duschkabiner både stabila, mer lämpliga och lyxigare än några av de rasande fallen som köptes för några decennier sedan.

Vi har tittat på några av de funna som hittats idag och har valt fyra varianter som passar in i det moderna hemmet.

Kvadrat från makro

Läs också:

Hur man gör rostfritt stål glans

Är ditt kylskåp täckt med dåliga fläckar och feta fingermärken? Vi visar dig hur du får rostfritt stål glänsande glansigt igen.

Makro: Square Dusch

Detta är en enkel och robust duschvägg från Makro med ingång i hörnet med hjälp av två skjutdörrar. Bilen är i marmor för att den ska stå stadigt. Vi gillar särskilt de stora och praktiska lättnadshyllorna inbyggda i kolonnen. Här har vi plats att placera både schampo, balsam och duschtvål. Duschen finns i olika storlekar, från 72 x 92 cm till 92 x 92 cm.

pris: från 9400, -

LINC Fortuna från INR

LINC Fortuna från INR: Diamond Shaped dusch.

Denna femkantiga duschkabin kommer från svenska INR. Den har vita badkar i gjuten marmor, härdat poröst säkerhetsglas och aluminiumpanel. Den inbyggda hand- och takdusch är från Mora, och duschen har sin egen lättnadshylla. Duschen finns i olika storlekar, från 70 x 90 cm till 90 x 90 cm.

Den pris: 15.990, - inklusive översvämning och avlopp in

Se också:

Värme i duschen med avloppsvattnet

En ny installation kommer att värma upp duschvattnet med gråvatten.

Ifö Solid SKR

Ifö Solid SKR: Rundat hörn.

Solid från Ifö kommer också i rektangulär och fasettformad design, men vi föll för den här rundade duschkabinen med ingång i hörnet och badkaret i emaljerat stål. Du kan välja mellan vita eller aluminiumfärgade profiler och om du vill ha klart glas, rött glas eller en ritningszon med skärmutskrift. Duschen kommer i storlek 90 x 90 cm.

pris: från 17 346, - med standard dusch kolumn

Kioto Steamer från Hafa

Se också:

kostar Vattenskador och fukt i badrummet miljoner

Försäkringsgivare betalar årligen 40-50.000.000 efter vattenskador i privata hem på grund av hantverksfel. Ska du köpa nya bostäder ska ...

Kioto Steamer: Ångbad och dusch i ett.

För vissa är duschen mer än en plats för att tvätta kroppen. De finner lugn och avkoppling under strålarna. Om du är en av dem kanske du vill fresta dig själv med en ångdusch från Hafa.

En Steamer ™ tar inte mer plats än en vanlig duschkabin, men ger dig möjlighet att njuta av ett ångbad eller massera vattenstrålarna.Denna modell, Kioto Steamer, mäter 90 x 90 cm, och har LED-belysning, fällstol och aromaterapi.

Riktat pris: 29 995, -

ADVERT

Mest populära