All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Fyra fina underhållsfria staket

Staket i komposit

RadianceRail från TimberTech utförs p. a. av Vimax och har ett fast utseende. Detta är en underhållsfri räcke i kompositmaterial. Kompositmaterial är en kollektiv term för blandningsmaterial där två eller flera material kombineras i ett nytt material för att ge bättre egenskaper.

RadianceRail består av moduler som är lätta att montera. Rekkverket har en dold installation med stark och stabil konstruktion.

Blandning Material: Composite Fence från Timber

Med tidsbrist och dagar fulla av aktiviteter, har de så kallade underhållsfria produkter blir allt populärare. Vi har tidigare skrivit om underhållsfria terrassgolv, trä och trädgårdsmöbler. Nu är det underhållsfria staket som står för en resa.

Inga produkter är 100 procent underhållsfria. Detsamma gäller för dessa staket. Även om de inte kan borstar eller målade, måste du fortfarande förvänta dig att de behöver en tvätt varje nu och då.

Metall Fence aluminium Alu-Valla

Oldemor Fence Metall

staketet från Alu-Valla är pulverbelagd aluminium, bortsett från de övre och undre komponenter som är väderbeständig plast för att undvika skarpa kanter .

Monteringen av staketet måste vara väldigt lätt eftersom sektionerna är monterade och färdiga med en separat stolpe.

Läs också:

Grön och enkel ljudskärmning

Störs du av störande ljud från väg eller järnväg? Då kan det vara lämpligt att ha en ljudsköld som minskar plågorna.

Spring nyheter: PVC staket från RKC

staket i vinyl

staketet Cape Cod är en av säsongens nyheter från RKC. Den är tillverkad av PVC och UV-behandlad för att behålla den vita ytan i flera år.

Du kan välja om du vill ha en rak design, som på bilden, eller om du vill ha olika höjder på borden så att de bildar en båge som antingen gå upp eller ner. Föremålen levereras plattförpackade och staketet kommer med en 20 års garanti från tillverkaren.

Square stakitt PVC staket från Norge Fence

Traditionellt från Norge Fence

Modell TJ-07 från Norge staket är en traditionell rektangulär räcke med krökt utformning.

Staketet är tillverkat av PVC, samma material som staketet från RKC. Norgesgjerde säljer också modeller med rätt design och bredare bord.

ADVERT

Mest populära