All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Hittat tillbaka till Seacabin själ

De nya ägarna ville komma tillbaka till anläggningens själ och mantimmar senare framträder rum mycket som skiljer sig från mörker, tapetserade väggar - i klassisk stil, med ljuspanel och glansiga golv.

De angränsande rummen hade samma färger av tak, väggar och golv och effekten fick inte vänta. Lätta ytor och tydliga ytor på golv och tak ger optimal känsla och reflekterar ljuset på bästa möjliga sätt. Matsalen har ett större fönster, vilket ger mycket ljus till rummet och erbjuder också en vacker utsikt.

Det ljusa golvet skapar en vacker effekt och reflekterar ljuset vackert. Textilier i olika mönster bor i bästa fall sida vid sida.

Ej erkänd

Matsalen innan. Ett litet fönster fick inte mycket ljus.

Förstås har stugan samma inredning som tidigare, utan att förstås vid första anblicken! Med sådana ljusa ramar kan du gärna använda både fler färger och mönster på, till exempel möblerna, som här. Mönstren i tyger respektive soffa och stolar är alla olika, men eftersom de hålls i samma nyanser passar fint ihop och "högljudda" är inte, tvärtom, de betonar stil - en nostalgisk, maritim och tyst inredningen!

Rummet har ett större fönster och naturen är inbäddad med all ljus - ett vackert rum!

ADVERT

Mest populära