All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Ford Mustang till Europa

5. December är det historiska datumet när Ford kommer att avslöja den nya Ford Mustang, och för första gången kommer den att lanseras för försäljning i Europa. Den sjätte generationen av klassiker fyller 50 år nästa år. Ford lovar att den nya bilen får mer raffinerade lösningar, världsklass motorsortiment, ny design och innovativ ny teknik.

Ford Mustang på 320 km / t

träffa nya Mustang -68 McQueen

The Boss är tillbaka

Du kan följa evenemanget direkt på www. gofurtherlive. com.

Med anledning av händelsen, har Ford slagit sig ihop med Facebook och Instagram att dokumentera vad Mustang har inneburit för miljontals bil entusiaster genom åren.

Har du en gnistrande Mustang historia du kan dela den och titta på andras #MustangInspires Instagram, Facebook och andra sociala medier om hur Mustang har inspirerat dem. Märkta foton och videoklipp kan ses på // www. mustanginspires. se /.

Bidragen fotos ger inspiration till 15 av Instagram videoskapare runt om i världen för att utveckla en online kort filmserie och Ford kommer att dela ett original # MustangInspires video varje dag nedräkningen perioden. Detta kulminerar med global avslöjande av nya Mustang 5 december.

Här är den första videon i serien:

Ford kommer att ha ett starkt fokus på lanseringsaktiviteter för Mustang 5 december i Europa, Asien, Australien och USA genom att dela foton, videor och berättelser hela dagen. Entusiaster kan följa allt på:

// ford. till / FordMustang50

// www. facebook. com / fordmangang

// www. facebook. com / ford

// instagram. com / ford

// www. facebook. com / fordmangang

// plus. google. com / + Ford / inlägg

ADVERT

Mest populära