All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

För killar med brösthår

English Automotive har varit stor grossist på ikoniska bilar. Land Rover Defender är en av dem och bor i det bästa bra köret än. Inte minst tack vare specialföretag som Kahn Design.

Wide.

Det engelska företaget Kahn Design behandlar dyraste varumärken och har en speciell kärlek till Land Rover. Upptäckten är förstås föråldrad för flera decennier sedan, men har fortfarande en bra trailer. Vissa av dem är så arg att de använder dubbelt vad bilen kostar i modifieringar. Denna marknad förser Kahn och kan ge dig ALT. Bilen på bilderna är deras senaste skapelse, en 90-tums bilens längd, utrustad med en 2-liters TDCI. Förändringarna består av bultade stänkskärm nödraketer är nya främre stötfångare med ytterligare strålkastare, särskilt allvarliga grill i rostfritt stål, ventilationsskärmar, nya inramade bitar av strålkastare och 8x16 tum skodda med 235 mm breda däck.

Rutigt

Du kan välja mellan de finaste huden i det inre, men i denna expedition Edition har valet föll på egna sportstolar i perforerat läder och tweed. Samma ämne finns kvar i instrumentbrädan och andra detaljer. Räknaren är inställd på röd bakgrund, av okänd anledning. Dieselen håller inte AMG-standarden.

Vinkelformen från 1946 går aldrig av Moten. KAhn förstärker uttrycket med östliga skärmsläckare. Visa mer Skidflikar och reservhjulsfunktioner med egna logotyper måste berätta vad du har gjort. Visa mer Det smala kontoret är lite roligare med sportstolar och interiör dras i tweed och läder. Visa mer

ADVERT

Mest populära