All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Följde min magkänsla - började drömma butik

Bård Risan (49) hade arbetat som elektriker i 30 år. Men hans dröm för de senaste femton åren har varit att starta sin egen butik med sin egen miljö kring gamla bilar. Nu har han tagit det stora språnget och startat affären Rud Vintage Garage A / S, vid Rud i bilstaden Västra i Bærum.

Följ magekänslan

- Nu närmar jag mig 50 år, så nu är jag inte längre orolig om det går bra eller inte. Nu följer jag min magekänsla och uppfyller drömmen om att hantera försäljning av veteranbilar, säger Risan.

Denna 1973-modell Plymouth Barracuda är en av smycken i butiken. För $ 294,000 kan det vara din. Foto: Lord Arnstein Landsem fler

hämtad idéer om Facebook

- Jag hantera Facebook-gruppen "vi som är förtjusta i bilar som är över 30 år gamla", och har tagit många idéer därifrån. Mitt rum kommer att vara ambitiöst och annorlunda, och eftersom jag är helt inom veteranbilar är valet brett, säger Bård.

Denna bebisblå 1955 Chevrolet hittade nyligen en glad ägare i Vestfold. Foto: Lord Arnstein Landsem mer

Den officiella invigningen var den 4 maj under våren och Bard har inkluderat ett bra urval av fina klassiker för alla smaker, från NSU 1200 Plymouth Barracuda. Med sitt förflutna inom elindustrin finns det uppenbarligen bra belysning i lokalerna.

Bard kan erbjuda en attraktiv meny med klassiska bilar i alla prisklasser, från en '68 NSU 1200-37 500 miljoner och upp till en läckande '69 Camaro till nästan 300 000 fordon på höger är en '77 Commodore GS / E . Foto: Lord Arnstein Landsem Visa mer

Vi hoppas på en ljus framtid för mannen som vågade följa sin dröm.

Läs mer om Rud Vintage Garage här!

ADVERT

Mest populära