All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Spray skum för alla årstider

De som har arbetat med större eller mindre projekt utomhus på vintern känner till problemet; Vissa produkter får endast användas inomhus, medan andra är avsedda för utomhusbruk - så länge det inte är för kallt, var vänlig notera. För att hjälpa människor med detta problem lanserade Casco nyligen en ny typ av universalskum.

Tio minusgrader

AllSeason FlexFoam klarar temperaturer från 30 plus och ner till tio grader. Produkten kan användas för alla tillämpningar, såsom tätning, tätskikt, tätning och fylla runt ramar, rör passager, håligheter och liknande under hela året. Det nya skummet ersätter således både vinterskum, böjligt skum och de flesta typer av skum / isoleringsskum.

Skummet är elastiskt och absorberar rörelse upp till 25 procent - till exempel mellan vägg och trä. Skummet botar på tre timmar och kan överbeläggas. Det är bra för betong, sten, tegel, metall och olika typer av plastprodukter. AllSeason FlexFoam levereras med ett munstycke där doseringspistolen kan anslutas, vilket gör doseringen enklare. Dessutom levereras det med vanliga injektionsrör som skruvas på toppen av munstycket.

ADVERT

Mest populära