All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Blommor glädje tapeten

tapetkollektion byFryd för Colorful består av tre mönster inspirerade av norska traditioner, äventyr och särskilda rose målning.

Little Adventures World

Lila är fortfarande en trendig färg.

Den nya samlingen har designen "ByFryd for Fargerike", "Magi" och "Korall". Bakgrunden är ooze av femininitet och färgschema.

- Jeanette har valt en färgpalett, vilket ger bilderna en känsla av att vara freaked out. Resultatet har varit resultatet av en norsk äventyrsverksamhet. Vi vet att folk kommer att vila i denna färg. Det är också lätt att arbeta med vid justering, skuggan är nästan som en neutral färg. Även om lila inte längre är årets färg kommer det lite att vara klart i flera år. Detta är en modern palett, och inte bara en blixt i pannan, säger Dagny Thurmann-Hoelseth, creative director Colorful.

Jeanette Lunde första gången med tapetet

har utformat tapetsamlingen för Fargerike.

Grafisk formgivare Jeanette Lunde från Skien har arbetat i två år med den nya tapeter samlingen. För henne är tapetsamlingen den första, och för Fargerike är det första gången de har sin egen fotografering.

- Just nu känns det som om jag har drömjobbet, säger Lunde under lanseringen.

Thurmann-Hoelseth har designerns tydliga och tydliga estetik.

- När vi tävlade om årets interna talang 2009 blev det klart för oss att vi ville ha ett samarbete, säger den kreativa ledaren.

Caps Collection

Bakgrunden "CityFryd for Colorful" kommer i begränsad utgåva.

Lanseringen kommer som en kapselsamling, en liten samling.

Bakgrunden "byFryd for Colorful" kommer i begränsad utgåva, totalt 1500 rullar. Det kommer att finnas under 12 rullar per Fargerike butik.

- Vi gillar nostalgi på tapeten och den glimmande effekten prickarna ger när ljus kommer från sidan. "ByFryd for Fargerike" är ett fiberpapper och gör det enkelt att tapetera, säger Thurmann-Hoelseth.

Inspirationen är från den tid då tiden stod stilla.

- Det utvinns ur lugn och ljudet av klokkeviseren i mormors vardagsrum och lukt och känsla i hennes kök. Rosemaling har också varit en tydlig inspiration, säger Lunde.

Designern arbetade på andra färger än vad vi vanligtvis associerar med rosfärg.

Phototape

Magiska visar mousserande kristaller.

Förutom Motivet "byFryd för Colorful" har samling två fototapet "Magic" och "Coral". Formatet kan blåsas upp till önskad storlek - var du vill.

"Coral" har bilder av pion i varma korall färger, medan "Magic" har skiktade bilder av kristaller, bergkristall och rosenkvarts.

ADVERT

Mest populära