All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Blomstermotiv med handgjorda kontakt

Motiven skulle vilja se den handgjorda. Vid första anblicken, tapeter och tyger ser ut som de är målade för hand med utsmyckade eller grova penseldrag, eller med akvarell-liknande tekniker. Trenden tolkas som en längtan efter den handgjorda i en digitaliserad värld.

Den danska PEJ gruppen skriver i ett nyhetsbrev som blomstermotiv komma igen som en reaktion på den minimalistisk stil som vi har haft under en längre tid och har förknippats med ett växande intresse för naturen och den naturliga. Designens huvudkälla till inspiration är naturen. Efter en lång period av frånvaro av växter och inredning är detta en växande marknad. Den blomsterhåriga har en lycklig tid.

LÄS OCKSÅ: De viktigaste trenderna i inredningen.

AKVARELL: Här är motivet nästan sprinklat med lätta penseldrag. Bra handgjorda koll på designen i WaterPerry kollektionen från Sanderson. . Utmattad av Intag "> akvareller: Här är motivet närmast stänkte in med lätta penseldrag Bra handgjorda titt på mönster i samlingen Waterperry från Sanderson Utmattad av Intag

Mindre på

LUFTIG...: lite abstrakta och luftiga blommor strö blå bakgrund från Harlequin tapeten tas ur samlingen Antozoa, erkänd av tapeter house "> lUFTIG.. lite abstrakta och luftiga blommor strö blå bakgrund från Harlequin. Tapeten tas från Antozoa-samlingen, som drivs av Tapethuset.

Mute färger har dominerat interiören ett tag. Men nu finns det fler som börjar experimentera med tryck, och det kan vara lite mindre.

Istället för "mindre är mer uttryck" kan man nu också prata om "mer är mer uttryck". Visst en mängd färger och kontrasterande mönster - ofta en kombination av kuddar, tapeter och gardiner.

Vi har gjort en djupdykning bland våren tapeter och tyger och kan bekräfta att blomma platser val är varierad.

PIP: Den populära utformade Pip från Eijjfinger finns i många olika utföranden och botten färger. Här graciösa "målade" blommor på en så grå botten. Utmattad av våningar. "> PIP: Den populära utformade Pip från Eijjfinger finns i många olika utföranden och botten färger här prydligt." Målade "blommor på en mjuk grå bakgrund Utmattad våningar

VARNING:.. < 999> Flowers gäller även i mjuka neutrala Dessa delikat rosor på tapeten i Borge i samlingen Florentine II "> VARNING:.. Flowers gäller även i mjuka neutrala. Dessa känsliga rosor finns på Borges bakgrund i kollektionen Florentine II. TROPISK:

Tropiska blommor och växter är högkvalitativa. Denna variant är utan blomma, men det handmålade utseendet finns där och färgen är hög. Tapetet Tropicana drivs av Fantasy Interiors."> Tropical:... Tropiska blommor och växter är högaktuella Denna variant är ingen blomma, men handmålade utseendet är där och färgen är högaktuellt Tapeten Tropicana förs av Imagination Interior rabatt:

A elegant upplaga av ängen, med huvudgavel klädd i "modern konst" från Lizzo tyget känns igen av grönt äpple "> rabatt: En elegant version av ängen, med huvudgavel klädd i".. modern konst "från Lizzo. Textilen drivs av Green Apple. VEGGKUNST:

Vid första anblicken ser det ut som en dekorativ målare har varit här. Väggarna är tapeterade med digitalt tryckta paneler i storlek 140 X 300 cm. Panelerna är av Harlequin och bärs av förlust house "> WALL ART. Vid första anblicken ser det ut som en dekoration mallar har varit här är väggarna tapetserade med digitaltryckta paneler storlek 140 x 300 cm Panelerna är av Harlequin.. . och erkänns av tapeter hus GARDEN BEAUTY:

Jardin Chic är en tapetkollektion av Fantasy Interiör med många blomstermotiv Utmärkt för förlusten i rum efter rum och bra sommarkänsla "> GARDEN BEAUTY.. Jardin Chic är en tapeter samling från Fantasy Interior med många blommönster. Fina kombinationer för tapeter i rum efter rum och god sommar känsla. RETRO:

Förutom naturen finns också mycket 70-tal inspiration i scenerna. Dessa teksilene är från Lewis & Wood och underhålls av gröna äpplen "> RETRO. Förutom naturen, det finns också en hel del 70-inspiration bakom kulisserna dessa teksilene är från Lewis & Wood och underhålls av gröna äpplen <999.. > grov en kudde med en robust, vattnig blomma kan göra hela skillnaden. prydnadsvärde broderad kudde klänning att få den råa blommor partiet. tygerna är från Harlequin / Bakgrund hus. ">

grov en kudde med En grov, vattnig blomma kan göra hela skillnaden. Den utsmyckade broderade kudden är gjord för att få den rika blomföljaren. Textilierna är från Harlequin / Tapethuset. BRODERING: Mer handgjord kan knappt se ut. Broderade kuddar med blomstermotiv Sanderson bärs av Intag. ">

ind Mer handgjorda kan knappast visas. Broderade kuddar med blomstermotiv Sanderson bärs av Intag.

ADVERT

Mest populära