All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Golv för framtida

Butiker, sjukhus, företag och kommunala byggnader är några av inomhusmiljöerna utsatta för enorm slitage. Då är det lämpligt att välja golv som klarar både stygn av stilettklackar, subbing av smutsiga gummistövlar och regelbunden rengöring.

Golvtillverkaren Tarkett har nyligen introducerat en livstidsgaranti på sin iQ-golv enligt rengöringsfunktionen. Livstidsgarantin är 20 år och ligger så länge som golvets beräknade nyttjandeperiod. Garantin riktas mot kommersiella köpare och gäller inte privatpersoner.

förbättrad funktionalitet

IQ våningarna har en helt ny funktionalitet, vilket gör rengöringen så enkelt under hela golvet livscykel - vilket i sin tur minskar arbetsbördan för städpersonal, vilket sparar miljön och ge ekonomiska vinster.

Livstidsgaranti införs med avseende på rengöringsfunktionen på IQ våningar: iQ Eminent, iQ Gemstone, iQ Optima, iQ Granit och iQ Megalit. IQ-golvstationen kommer att variera ungefär 20 år för normal användning under hela livscykeln, vilket garanterar den ursprungliga och enkla rengöringsfunktionen.

- Vi garanterar att köpare kommer att känna sig trygga att den ursprungliga och kostnadseffektiva rengöringsfunktionen kommer att vara intakt under hela golvets livslängd. Att vi också kan erbjuda ett miljövänligt alternativ till våra kunder är något vi är stolta över, säger Gunnar Øvrebotten, försäljnings- och marknadschef för Tarkett i Norge.

Förutom att iQ-golven är milta mot miljön behöver man inte polska, vaxande eller miljöfarliga kemikalier, eftersom golven är torrpolerade. Torkpolering minskar också arbetsbelastningen och minskar behovet av både kemikalier och vatten.

ADVERT

Mest populära