All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Fem tips för snabb förnyelse av badrummet

norrmän är bra på inredning. Men badrummet står ofta i många år utan att få en enda uppgradering eftersom vi tycker att det är för mycket kontroll och för dyrt att göra någonting. Men det finns inte alltid mycket att göra. Det finns många sätt att förnya badrummet utan att spendera för mycket pengar eller tid.

1. Köp nya handdukar och badrumsmattor

Du bör aldrig underskatta textilier. Nya handdukar och badlakan kan sätta pricken i badrummet. Rummet kan se helt nytt, bara genom att uppgradera textilierna. Låt handdukar och mattor ha fler funktioner, både praktiska och estetiska.

Nya tyger i badrummet kan göra stor skillnad. (Foto: Bakgrund hus)

3. Måla tak och fronter

Ange färg var du än kan! Ett litet färgutskrift, till exempel i taket, gör mycket. (Foto: Beckers)

Allt kan målas! I badrummet har vi ofta kakel på båda våningar och väggar. Dessa är de många som är ovilliga att göra något, så de ofta kvar som de är, tills vi finner lämpligt att byta ut hela badrummet. Så varför inte bli av med den tredje stora plattan i rummet istället? Det finns ingen anledning till att taket måste vara vit. Måla den i en ny färg, och hela rummet lyftes till nya höjder. Detsamma kan göras med framsidan av skåp och lådor.

2. Fräda lederna

Fogens färg kan göra en extremt stor skillnad i badrummet. (Foto: Alanor)

Felaktiga fogar minskar badrummets övergripande intryck. Ett badrum med gulbruna leder kommer aldrig att se helt rent ut. Har du tvättat och tvättat utan att se några resultat? Sedan kan du fräscha fogens färg med Plasti-kote Fugepenn från Alanor. Kontrollera alltid att ytan är ren och torr innan den appliceras.

4. Fräscha upp med spa-funktioner

Vill du ha nya funktioner på toaletten, men det verkar drastiskt att ersätta hela? Geberit har toalettstolar som du enkelt kan montera på befintlig toalett. Med Aquaclean toalettsitsar kan få alla funktioner i Geberit berömda dusch doer - i ditt eget badrum! Med bara några steg kan du ha en trasa som rengör dig försiktigt med vatten.

5. Sist men inte minst: Rengör regelbundet.

Rengöring av badrummet är ofta det enda sättet att fräsa upp det. Många människor kan röra med badrumsfläkten, men ta lite extra tid att gå över toaletten. Du får mycket kvar för det. Se hur du bäst får ett obefläckat badrum här.

ADVERT

Mest populära