All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Fin tvätt i före jultiden.

- Gör matlagning och tvätt för en chatt där man är tillsammans och prata ut mellan slagen, säger Hagesæther, som är utbildad vid Oldfrueskole (1976) och är specialist på rengöring .

Vid diskmaskinen har lett till lägre aktivitet framför handfatet är odiskutabelt, men mycket återstår att spolas upp och torkas för hand för att ta hand om porslin ytor och få glaset att skina. Det blir extra viktigt när vinlistan tas upp för julfirande.

- Mikrofibrer inbrytningar vid köksbordet, i både dukar och handdukar maträtt, utformade med eleganta mönster och ljusa färger gör jobbet både effektivt och roligt, säger rengöring expert.

Norska och svenska män fluktuerar kosten oftast ...

Goda rengöringsmedel förenklar disken. Jordans Home Collection är verktyg som passar snyggt med dekor och finns i sex roliga mönster. I rött är en bra känsla för tonåring och en röd uppsättning är på jultemat.

SSB europeiska Undersökning om tidsanvändning under 2010 visar att gifta eller sammanboende svenska och norska män är på topp i Europa genom att de bära runt 39% av hemmahushållsarbetet. Mer än 90% av alla män som bor i Norge, Sverige eller Belgien utför dagliga uppgifter. Den lägsta delen tillhör män som bor i Italien, Spanien och Lativa.

En undersökning utförd av TNS Gallup för Jordanien bekräftar arbetsfördelningen och visar att det fortfarande är så att de flesta kvinnor tar disken i Norge. Undersökningen visar att 20% av oss diska varje dag (Kvinnor: 22, 4% och Män: 22, 4%) och 31% av oss flera gånger i veckan (kvinnor: 36% och män 27%).

Den europeiska tidsanvändning undersökning visar att bland de män som gör hushållsarbetet så finns den svenska, norska och spanska män är top notch i tid för både matlagning och tvätt, med hjälp av mer än 30 minuter per dag för detta arbete .

Norska män slås dock av svenska män som använder 34% av sin totala hushållstid i matlagning och diskmedel. Nästan följd av både norrmän (31 procent av hushållen) och spanska män (27 procent av hushållen). Italienska män kommer till sista plats när det gäller matlagning och disktvätt genom att spendera 20 minuter på det varje dag.

Praktiskt paket i julkalendern

Norrmänna kommer att ha en trevlig tid i köket. Det beror på den tid vi använder det och hur viktigt rummet har varit i det dagliga livet. Köket har blivit ett samlingsrum för hela familjen. Jordans Home Collection är verktyg som passar snyggt med inredning och finns i sex roliga mönster för att skapa välbefinnande för köksdisken. Den lilla uppsättningen ger en god känsla för tonåren och den röda uppsättningen snabbar upp julstämningen.Kanske kan du lägga en ny tvätt eller tyg på julkalendern för barnen, samboaren eller makan och du kan ta disken tillsammans nästa gång.

ADVERT

Mest populära