All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Hitta din hemkompetent online

BoligGuiden, som du kommer att få genom att klicka på den här länken: Hem Guide. Nej, fungerade från klockan tio igår. Idén bakom portalen är att samla information, tjänster och produkter relaterade till bostäder på en webbplats.

- Vi har spenderat ett år på att utveckla konceptet. Hur nöjda vi återspeglas i vår slogan som är: "Allt om bostäder ??. Det är en slogan som förbinder, säger Tom Arne Nyborg, chef för BoligGuiden, på gårdagens presskonferens.

Fråga en expert

På sidorna hittar du ett antal bostadstips, både om renovering, köp och försäljning och om bostadsförmåner. Sidorna fokuserar också på att ha lite redaktionellt innehåll. Om du behöver hjälp från någon expert kan du kontakta dessa yrkesgrupper via sidorna: Byggnadsingenjör, Arkitekt, Rörmokare, Landskapsarkitektur, Väggar, Advokat, Målning, Inredningsarkitekt, Taxist och Elektriker.

Du kan gratis svara på dina frågor gratis, men det kan ta några dagar.

Partners

Ett stort antal partners står bakom den nya bostadsportalen. Norges skatteföreningar, ett antal hantverksorganisationer, Teknologisk Institut och Husejareföreningen är några av partnerna.

Verkställande direktören för bostadsrättsföreningen, Peter Batta, anser att det är viktigt att vara inblandad i den tekniska utvecklingen.

- Behovet av rådgivning är väldigt stort på bostadsfronten. Några av målet med vår organisation är att tillhandahålla gratis juridisk och teknisk rådgivning. Fördelen med att ansluta sig till en internetportal är att vi kan svara på frågor 24 timmar om dygnet, säger Batta.

Hitta en hantverkare

De som står bakom BoligGuiden lovar dig också att hitta en hantverkare som är organiserad i en branschorganisation. Du kan söka efter en hantverkare i ditt område, och det är också kopplat till klagomyndar för olika branscher.

Vad är fördelen med att hitta en hantverkare genom dessa sidor? Alla hantverkare som är registrerade i BoligGuiden är godkända av sin branschorganisation. Det innebär att branschorganisationerna har kontrollerat att de är registrerade i Brønnøysundsregistret och att de har alla papper i ordning.

Alla hantverkare i BoligGuiden är "vita" och det betyder att du som konsument har extra säkerhet genom att använda dessa.

ADVERT

Mest populära