All egendom: trädgård, kök, inredning >> Innan Du Börjar

Hitta din favorit

Många färgtillverkare har lanserat nya färgdiagram i hösten. De präglas av blöta, bekväma färger som det är lätt att komma in i hemmet. Här hittar du färger för alla smaker, både för dem som vill stanna på den ljusa skalan, men satsar på något annat än vitt, och för dem som vill prova några fler färger. Du hittar färger som matchar de stora ytorna, och färger som är avsedda för lite mindre ytor och detaljer. Här är det lätt att hitta något du gillar.

Blå är i! Här är färgen "Denim Drift" från Nordsjös nya färgschema.

Titta på drömmen online

Köket är målat med färgerna Vinter och Keramik från Beckers nya färgschema.

Planerar du att röra dig, men är det svårt att veta var du ska börja? Det kan vara en bra hjälp att skapa en moodboard. Hitta färger, textilier, tapeter och golv som du gillar bäst och sätt dem ihop. Då kan du snabbt få en uppfattning om hur de olika elementen kommer ut i samma rum.

Detta vardagsrum är målat med Butinox Inredning vardagsrum och säng, Matt för vägg- och färglistor 5833 Midnight, från Butinox Interior's nya färgschema.

Enkel och snabb

Även Pure & Original lanserade nya färger i sommar. Här är användningen av Fresco-färg, i den nya färgen Ground Pepper.

I vårt Moodboard-verktyg hittar du färger från tillverkarens egna färgdiagram och bilder av både färg, tapeter, golv och textilier. Du kan ladda upp dina egna bilder, använda dem som redan finns i galleriet eller lägga till några bilder från artiklarna om ifi. nr. Om du vill använda bilder från de nya färgdiagrammen, hitta bara artiklarna och lägg till de foton du vill ha i Moodbox.

För att lägga till bilder i Moodbox:

Hitta bilder i artiklar om ifi. nej det du gillar är det enkelt att lägga till bilderna i humörkorgen så att de visas i moodboardgalleriet.

1. Logga in

Du måste vara inloggad på ifi. nej för att lägga till bilder från artiklarna.

Klicka på huvudbilden i artikeln.

2. Klicka på de bilder du vill använda

Hitta artikeln som du vill hämta bilder från och klicka på huvudbilden längst upp i artikeln.

Hitta det foto du vill lägga till på ditt stämningsbräde och klicka på rutan där det står "Lägg till Moodbox".

3. Lägg till i Moodbox

Bläddra till bilden du vill använda i humörbrädan och klicka på knappen längst upp till höger där det står "Lägg till humörkorg".

Bilderna du lagt till i Moodbox kommer att visas i moodboard galleriet.

4. Visa bilden i moodboardgalleriet

Uppdatera Moodboard-sidan (kom ihåg att spara moodboard-först) eller uppdatera galleriet genom att klicka på de två pilarna till höger i hörnet av rutan.De nya bilderna du har angett måste nu vara i fliken "Moodbox".

Du kan se användarmanualen i Moodboard-verktyget för mer intrång!

ADVERT

Mest populära