All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Hitta inspiration i trädgården bloggare

Internet är ett fantastiskt uppslagsverk, och när det gäller tips, råd och inspiration för blommor och trädgårdsarbete, söker många av de många trädgårds bloggare där ute.

Trädgårdsbloggar är en översikt över norska trädgårdsbloggar. Webbplatsen drivs av Anne Havåg Holter-Hovind, som är trädgårdsbloggerguru med bloggen Moseplassen. Är du i trädgårdsforumet känner du förmodligen hennes nick, Markblomst.

Håll dig uppdaterad

Holter Haavind består markant på den norska bloggmiljö och delar gärna med sina kunskaper på mossa utrymme. nr. Och sedan har hon samlat in alla trädgårdsbloggarna i landet som en.

Syftet med webbplatsen är att skapa en plats där man kan hitta trädgårds bloggar och hålla dig uppdaterad om när de olika bloggar har skrivit något nytt. Bloggen är uppdelad i flera listor:

* Trädgårdsbloggar: För dem som främst bloggar om trädgården.

* Trädgårdar: För dem som bloggar om trädgården och något annat.

* Svenska och danska trädgårdsbloggar

* Norska trädgårdssidor. Privata webbplatser som inte är bloggar.

Kvalitetssäkring

Alla kan lista bloggarna om de uppfyller några krav. Anne Havåg Holter-Håvind kvalitetssäkring så att läsare inte kan titta igenom många inaktiva och skräppostbloggar.

1. Under trädgårdssäsongen måste bloggen ha minst hälften av trädgårdsinnehållet, och det bör också finnas en liten trädgård under vintersäsongen.

2. Du måste ha skrivit minst fem inlägg / inlägg.

3. På registreringsdatum måste vara hälften av de senaste tio inläggen vara trädgårds relevant, det vill säga om du inte bloggare mycket trädgård på vintern så vänta med att anmäla till våren.

4. Blogget måste skrivas på norska eller från norge för att vara på huvudlistorna. Även danska och svenska bloggare är välkomna, det finns en separat lista över dessa, bör dessa bloggar vara rena trädgårds bloggar och antingen danska eller svenska.

Listorna bibehålls när bloggar ändras eller blir inaktiva.

Börja vid moskén

Om du inte känner till trädgårdsbloggar bör du börja med moskén. Det finns utrymme för inspiration, information och nöje om trädgården. Här hittar du specifika trädgårds tips och artiklar om växter, djur och trädgårdsmästare. Och inte minst utövar entusiastisk glädje alla de fina Anne i Moseplass-upplevelsen i hans trädgård.

Bloggen visar också vägen framåt, till trädgårdsarbete, trädgårdsskötselböcker och bra webbplatser.

ADVERT

Mest populära