All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Hitta stuga dröm nätet

Lant handlas långsammare än vanliga hem. Detta gör Internet väl lämpat för visning av sådana egenskaper. Här kan du hitta många samtidigt, inte bara de som varit på marknaden på senare tid, vilket ofta är fallet i tidningarna.

Lite i tidningar

Även November inte är känd som den mest aktiva kabinen månad finns det en stadig tillströmning av tillgängliga objekt. Och om du vill göra en stuga kopp kan det här vara rätt tid att handla. Sömniga och mörka nätter ser till att den jämnaste köparen stannar hemma i väntan på våren. Och det finns en hel del du kan titta på. I torsdagens utgåva av Aftenposten finns det 24 stugor / stugor och andra stugor från stora delar av södra Norge. För två veckor sedan var motsvarande antal annonser 22. Icke stora antal jämfört med vad du kan hitta på internet.

Många på nätet

Det går ner med Kvaerner och säljs sålt som säljs - även över internet. Här kan du se gruppens representationshytt som presenteras på Fastighetsnät. Se fler

Både Real Networks, Broker online och hitta förutom flera mindre sidor från mäklare och företag kan stoja i annonser och utsikterna för semester egenskaper. FIND är många av de annonser som du kan läsa i de stora regionala tidningarna (Aftenposten, Fædrelandsvennen, Stavanger Aftenblad, Bergens Tidende och Adresseavisen) och Sol. Här kommer du också att kunna hitta utsikter från mäklare, även om det inte fanns någon att se i vårt sökande torsdag 19 11. I denna sökning fick vi alla 75 matcher från stora delar av södra Norge. Vid Meglernett fick vi 160 träffar med utsikter från hela landet. Dessa är fastigheter som säljs genom auktoriserade fastighetsmäklare. På fastighetsnätverk ger en motsvarande sökning totalt 376 fastigheter i Norge som inte säljs. Det här är också utsikter från mäklare och advokater.

Även om några av dessa kan annonseras på flera ställen, kan du förvänta dig att du nu kan uppskatta ca 600 semesterbostäder från hela landet på internet.

För både Gud och Allmänt?

Priserna varierar kraftigt. På FINN kan du välja stugor från 120 000 till nära 5 miljoner, hoppet är ännu större på Meglernett. Den billigaste stugan vi hittat här har en prisuppskattning på 110 000 medan den dyraste kostar 8 miljoner. Men botten och toppen av stugan priserna finns på Eiendomsnett. Här kan du få en stuga för 90-95. 000 kronor. Om du tycker att det är för enkelt, kan du sluta med fler objekt med ett prisförslag från 13 till 15 miljoner.

Bland dessa hittar du Kværners representativa fastighet i Hafjell med slående adress "Hafjell Panorama". Det är helt klart att internet nu används av de flesta.

Ledsen â??? Denna artikel är inte längre tillgänglig.

ADVERT

Mest populära