All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

ÄNtligen tillräckligt med utrymme!

Glädjen var därför stor när det visade sig att väggen mellan köket och sovrummet var en lätt vägg som kunde avlägsnas. Det öppnade för helt nya möjligheter. Skrovet på köksposten hölls medan skåpdörrarna ersattes. Dessutom var det plats för ett par extra skåp efter att sovrumsväggen försvann.

Interiörkonsulenten föreslog att man målade två av väggarna i turkos och den tredje väggens flinggel. Ett spännande färgschema som passar träet i köksmöblerna.

Tungt mörkt tak

Taket i köket var mörkt, färgad panel som låg som ett tungt lock över rummet. När sovrummet togs bort var det nödvändigt att sätta en ny panel i taket över den här delen, och hela taket var måttfärget. Ett vitmålat tak "lyfter" taket och ger mycket mer ljus till rummet. Läs mer om målning paneltak på www. ifi. nej

Överlevnad av golvbeläggningar

Ett annat problem var golvet. Lägenheten hade en öppen lösning mellan hall, vardagsrum och kök och alla rum hade olika golvbeläggningar. Resultatet var en oskärpa av olika färger och material som gav ett brutet intryck av lägenheten.

I samarbete med den inbyggda konsulten bestämde ägarna att lägga en schackförpackad vinylbeläggning i köket och på korridoren. Vinyl är ett mycket praktiskt material som tål mest och är lätt att hålla rent. Trägolv i vardagsrummet behölls.

Mer bänkutrymme!

Ägarna hade tydligt sagt att de ville ha mer utrymme. Lösningen blev en hylla under fönstret längs hela ytterväggen i rummet, som fungerar både som arbets- och matplats. Dessutom gick de till inköp av en så kallad bagagebänk / arbetsbänk på hjul. Fördelen med trancherbänken är att den kan flyttas runt i rummet efter behov och ger både arbete och förvaringsutrymme.

ADVERT

Mest populära