All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Slutliga full HD-upplösning

Bra svärta. Se mer

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Så länge Canal Digital dawdling genom att godkänna paraboltunerne till den nya HD kanalens var vi tvungna att ta till Sonys HDV-kamera och datorn för uppspelning av HD-material.

Den bild vi fick via HDV-kameran är bara för att ta av hatten. Detta var imponerande bra, problemet var förstås att innehållet i vår egenkomponerad material kunde ha varit mer spännande ??

HD klipp från webben

Medan du är ansluten till datorn via en DVI till HDMI övergång förvånad, men vi något över den angivna Philips specifikationer. När en skillnad är nämligen mellan videoformat (1920 / 1080i) och datorformat (1366/768), en begränsning som vi inte helt förstår orsaken.

Vi kopplade nämligen till datorn och sätta grafikkortet till 1920/1080 och sprang HD-material rakt ut i både 720p och 1080i. De trailers som visades var bland annat King Kong, Batman Begins, Shark Tale, Skeleton Key och ön.

Vi bör försöka undvika alltför många tomma fraser här och säger bara att det är det bästa vi har sett hittills under våra tv-tester. Förhoppningsvis talar bilderna i bildsfären för sig själva.

Klicka här för att gå till slutsats & betyg

Eller gå direkt till de stora bilderna från testet

ADVERT

Mest populära