All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Ferraris Formel 1 team kommer till Norge

Det finns ingenting som drar allmänheten att en tävlingsbanan mer än en Formel 1 bil. Ljudet, hastigheten och tanken på hur mycket pengar, teknik och ansträngning som ligger bakom detta finjusterade spårverktyg är tillräckligt för att elda glöden i en enda autofilkropp.

Vi försökte ta Red Bulls Formula 1-bil på laser! Se videon här ...

Förra året såg vi en mycket exklusiv show som Red Bull Formel 1 lag tog resan under Rudskogen Motor Festival med ett mål i sikte: De bör sätta meritlista av nya Rudskogen. Något som de naturligtvis gjorde, med en bra marginal. Tid 1: 1020 är helt omöjligt att slå.

Schumacher har aktier i Rudskogen

... Om du inte äger ett annat Formel 1-lag, då. Plötsligt blir fallet helt annorlunda. Ferrari har meddelat att de kommer att vara på väg till årets Motor Festival, där de kommer att testa sin Formel 1-bil. Det är inte sagt, men det är skrivet med djärva typer mellan de linjer som Ferrari skulle vilja klämma på spåren.

Red Bulls bil ställer gnistrande tiden 1: 10. 020 med Sebastien Buemi bakom ratten. Foto: Stein Inge Stølen Se mer

Inte bara för att Red Bull-laget är bittra fiender i Formel 1-cirkus; Den gamla Ferrari-stjärnan Michael Schumacher äger faktiskt aktier i den norska banan. Det är därför det handlar om ära ...

Kommer de att klara rekordet? Det finns bara ett sätt att räkna ut det:

Ta rundturen till Rudskogen Motorfestival 14-15. september!

ADVERT

Mest populära