All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Leder med färger

Kulört Tätningsmedel är en produkt som kommer färgad. Bara att lägga till vatten är klar för användning. Färgerna finns på ett separat färgschema. Här blir du bara av med och skapar magi i badrummet, köket, entréen eller entrén. Om keramiska plattor används kan du blekna med färger.

För den tuffa

- Hehe, jag skulle vara lite noga med att inte vända sig helt borta. Jag tycker att omfattningen av denna produkt här är ganska begränsad. Du måste alltid tänka noga innan du använder färgad injektionsmassa. Det kan verka kul direkt, men jag tror att de flesta människor går snabbt trött, säger Bredo Christensen på Uzin Utz Group Norway AS.

På gymmet

har han större tro på offentliga platser.

- Den här produkten passar bäst för offentliga utrymmen. Gilla hotell, gym och restauranger. Till rum där det finns en punkt att göra en effekt tillsammans med plattorna. Men för all del. Det är trendigt att vara lite galen, så jag tror att någon kommer att ta tillfället i akt också hemma, säger han.

Skrapa försiktigt

Färgat tätningsmedel från Codex.

Om du blir uttråkad av att ha rödfärgat i badrummet, enligt Christensen inget stort problem att ta bort massan.

- Som regel skulle jag säga att det säkraste är att låta en hantverkare skrapa ut leddet, men en "handy" person klarar det utan att skrapa hål i membranet. Du behöver en skrapa. Men var försiktig. Det är lätt att ta för hårt och orsaka hål i underlaget. Det är dyrt att byta membran, säger han.

ADVERT

Mest populära