All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Mode och stil vinyl

vinyl fördel är att det är en slitstark golv där tillverkarna arbeta med upp till 15 års garanti, är det lätt att underhålla / rengöring. Samtidigt kan man säga att det var länge en traditionell golv eftersom vinyl i de flesta fall var imitationer av i första hand olika våningarna; Under senare år har även imitation av keramikplattor och natursten. Dessa är fortfarande bästsäljare, men vinyl är nu också mode och stil där mönster och färger har gjorts.

Tillverkningsmetoder gör det möjligt att göra nästan alla vinylbeläggningar. Mönstren ser ganska tillförlitliga - på imiterat trä kan mönstren förhöjas, vilket gör dem ganska lik originalet; Samma sak gäller keramiska mönster. Med graden av glans kan du styra effekten; Du kan göra den helt matt, till exempel på keramiska plattor.

Tarkett är marknadsledande inom plastgolv i Norge och den ursprungliga svenska tillverkaren är en av de riktigt stora aktörerna på den internationella marknaden. De har en ny avancerad teknik på vinyl som heter Trutex, vilket gör att du kan göra mönster så trovärdiga som möjligt.

Tarkett är nu i full fart in i en värld där plastgolv också kan vara trendiga - mode och stil, inte minst för att intressera den yngre generationen. Här visar vi en bild kavalkad av årets nyheter från Tarkett som berättar en hel del om området i dag - som i hög grad kan göra sina golv val för alla användbart utrymme i fråga och vad åldersgrupp är inrymt där.

ADVERT

Mest populära