All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Bond kök med franska tilsnitt

Color inställning i rummet baserat på tonerna av gröna och röda, två kompletterande färger som framhäver varandra. I de stora lägenheterna som golv och väggar dämpas färgerna. Endast i de små textilierna ser det fräschare ut. De gamla ugnarna i hörnet är stolthet i rummet och har just återställts.

Rostiga spisar kan vara lika nya med skrubba och grafit skärm. Se här.

Golvet

Korkplattor har viss mjukhet för att dämpa ljud och chock. Golvet är robust mot slag och märken. Mönstret på ytan släcker skräp och damm. Det är lätt att torka, men man bör inte använda för mycket vatten vid rengöring, kan det bli korken att svälla i sömmarna.

Gamla järnugnar har slängts ut. Nu tas de igen. Du kan köpa dem i "lösa delar" med kronan och på företag som har specialiserat sig på att ta hand om och renovera gamla kaminer. De behöver emellertid kommunalt godkännande och noggrann inspektion före återanvändning och ombyggnad och tätning med nya ugnsskovlar. Lämna jobbet till människor som kan.

I övergången mellan köket och matsalen finns det monterade öppna hyllor på väggen. Visuellt verkar det mycket lättare än med stängda beläggningar. Dessutom är det trevligt att ha bra affärer. Den nedre hyllan är monterad i höjd med bröstet. En låg bänk med kakel-klädda paneler och hyllutrymme för korgar under fungerar som ett skafferi - bekvämt beläget mellan tillagning och servering.

Vinklad skuggpanel som borste målad i mild ljusgrön. Tapeten med smala ränder ger rummet en ljusare atmosfär än om hela rummet var paneler. På väggen hänger aptitretare i glas och ram. Den stora "bilden" är en textil som plockar upp den gröna färgen och varma röda toner.

Denna tabell är inte att dra ut, och det är där det står med sina fasta dimensioner: Plate har 6 cm tjocka, 230x90 cm mäta det, men är också i stort som 100 cm.

Bänk och långbord har traditioner i bondgårdens kök. Med invecklade carvings i ryggen skapar det en stämning av trädgård och terrass, landsbygd och sommar.

Griddörrarna härstammar från den tidpunkt då det skulle tillåta luft i matlagningskammaren. Lådorna med glasfronter à la italienska landhandel är en frestelse för ögat med fina former och färger.

ADVERT

Mest populära