All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Extra toalett i ett rum utan avlopp

Kloppsloppslösningarna är båda tillgängliga som fristående och vägghängda. Med och utan nätanslutning (dvs de har inbyggd pumpfunktion för avloppsvattnet från tvättstället bredvid, eftersom det inte finns några dräneringsrör för toalett eller handfat i närheten).

Frittstående vattenkokare toalett. Allt är integrerat i själva porslinet.

Grindertoaletter är ett bra alternativ eftersom de har en bra look och design, kräver lite utrymme även om en pump ingår och att de är mycket bullriga. Ett litet rum som inte används idag kan enkelt omvandlas till en extra toalett i närheten av var du bor. Till exempel är vår minsta toalett inom intervallet bara 43 cm djup, vilket gör den perfekt för små rum och ger dig bästa möjliga utrymmeutrymme.

Sanicompact 43 installerad i ett litet rum.

Läs också:

10 Saker att använda kardborreband för

kardborreband? Det är bara för barnskor ... eller? Nej, det fina partibandet kan faktiskt användas i många andra praktiska situationer.

SFA Saniflo har också ett stort urval av tegelstenar för användning med vanliga P-skåp. De fristående klustervalsarna tenderar att ha högre kapacitet i förhållande till lyfthöjd mm, och är tillgängliga med flera anslutningsalternativ.

Sanibest installerad med toalett, handfat och dusch.

Kåptoaletter har en maximal lyfthöjd på 3 meter vertikalt, garderoberna har en höjd på 7 meter vertikalt. Möjligheterna här är många. Vi har modeller med olika anslutningsmöjligheter och storlekar på pumpen (rymdbesparing) och egna klustermattor för inbyggda toaletter för användning i kombination med klassisk vägghängd toalettstol. De är alla tillförlitliga lösningar som har varit på marknaden i många år och som SFA har producerat sig sedan 1958.

Läs mer på vår hemsida www. Saniflo. nej

Läs också:

10 saker du behöver veta innan du förvarar ditt badrum

Ska du uppdatera ditt badrum eller bygga nytt? Här är de tips och regler du måste kunna få innan du börjar.

ADVERT

Mest populära