Experthjälp 2017

none: Experthjälp 2017

"Hur vi hittar en seriös byggföretag?"

Hej! Vi kommer att gräva under jorden för att bygga levande / gästrum och förråd, samt bygga carport till sovrummet och förråd. Vi kommer också att bygga om en liten toalett och göra en större plus terrass med överbyggnad, byta trappa inuti och alla dörrar inuti. För detta behöver vi hjälp. Vi behöver någon som kan organisera hela processen.
Få hjälp av Vi på Villas experter

Få hjälp av Vi på Villas experter

Vill du bygga huset och är osäker på vilka regler som gäller? Eller har du spillt på en gammal filt och undrar hur man tar bort fläcken på bästa sätt? Därefter kan experter hjälpa dig. Panelen består av experter inom ekonomi, fastigheter, städning, färg / tapeter / golv, elsäkerhet, våtrum, inredning, konstruktion och värmepumpar.
Hur får vi smutsiga väggar i badrummet?

Hur får vi smutsiga väggar i badrummet?

Hej! Vi kommer att helt renovera ett badrum från 1978 och undrar mycket om materialvalet. Det verkar finnas många smutsiga väggar i trendbilden nuförtiden, och vi undrar att gå för en sådan lösning. Här är våra huvudfrågor i detta sammanhang: Vad är den bästa lösningen för att få tydliga väggar i badrummet?
Ska vi hålla hyresavtalet i vårt hem?

Ska vi hålla hyresavtalet i vårt hem?

En läsare ställt följande fråga till vår expertpanel: Hej Elisabeth, Vi behöver en råds uppsättningar av fastighets ögon och hoppas du kan hjälpa: Vårt boende , från 1956, består av två våningar + källare, totalt ca 160 kvm. Det finns ett kök och badrum på båda våningarna, andra våningen har enkel standard.