All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Exklusiva stationer: Nu tillgänglig för 200 000!

Vagn är favorit de flesta nordmän, och de är också bland de mest attraktiva bilarna på den använda marknaden. Har du drömt Audi A4 eller Mercedes C-klassen, men verkligen inte råd med någon av dem, är det nu du borde förstå hoppet. För båda får du golfpengar. Det här är också bilar som du kanske vill vända på gatan eller hitta en alternativ omväg på din hemresa bara för att köra lite extra.

Kontrollera vad du får för din gamla bil!

Audi A4 Avant lyckades Audi 80 Avant 1995. När ska premien jakten intensifierats och Audi har successivt arbetat hårt för att bygga upp A4 att sida vid sida med BMW 3-serie och Mercedes C-klass. Eftersom utvecklingen har gått och nya modeller har kommit, har Audi A4 blivit allt större, snyggare och bättre. 2008 kom den tredje generationen, vilket är den bil vi testar här, och förra året fick det en liten ansiktslyftning. Vår bil har en nedgraderad 2-liters dieselmotor med 120 hästar. Den producerar 290 Nm vid 1750 varv, gör 0-100 på 11, 2 sekunder och har en toppfart på 197 km / h.

Foto: Knut Arne Marcussen mer

Läs alla använda test av Audi A4 2 0 TDI Avant här ...

Bakom ratten är A4 en mycket trevlig bil för föraren. Den förare centrerad instrumentpanelen är inbjudande och allt ser ut och känns mycket exklusiv. En sak att notera är vilken utrustning bilen är förpackad med. Det har mycket att säga om känslan inuti och vad du faktiskt får för bilen när du kommer att sälja. Bagageutrymmet tar 490 till 1430 liter, vilket passar bra för en familj på fyra.

Foto: Knut Arne Marcussen Visa mer

Vi har valt våra 12 favoriter på dagens använda marknad ...!

Mercedes C Class är medelklass lyxbil nu tillgänglig till ett mycket överkomligt pris. Det kom som en vagn dök upp i 1996. Vår bil är tredje generationen och det kom 2007. Under 2011 det fick en noggrann ansiktslyftning. Ett solidt intryck av hög kvalitet och överlägsen komfort är bland C-klassens främsta funktioner. Testbilen har en något starkare motor än A4. En C220 CDI T med totalt 170 hk. Topphastigheten är 219 km / h och 0-100 passerar på 8, 5 sekunder. Vridmomentet är 400 Nm vid 2000 varv.

Foto: Knut Arne Marcussen mer

Tilläggs används test av C-klass 220 CDI kan du läsa här!

Ett elegant, solidt och starkt intryck råder över interiören i C-klassen. Materialanvändning är på hög nivå. Takhöjden i baksätet är en tanke bättre än i A4, annars är torget ungefär lika stort. Även här betalar det sig att hitta en bil med mycket utrustning, eftersom det har mycket att säga för vad du får när du ska sälja.Bagageutrymmet täcker allt från 485 till 1500 liter.

Foto: Knut Arne Marcussen Visa mer

Här är de bästa begagnade bilarna med 4x4!

Det är en något orättvist utgångspunkt den här tiden eftersom det finns en stor skillnad i motorn hos de två bilarna. Vi ignorerar det, antingen mot Audi A4 Avant. Mercedes är solid, slitstark och lyxig. Men Audien kan ha ett något mer modernt uttryck både inifrån och ut.

Vi går till Ingolstadt ...!

Foto: Knut Arne Marcussen

Audi A4 2 0 TDI och Mercedes-Benz C220 CDI är nu tillgänglig för cirka 200.000 kronor. Foto: Knut Arne Marcussen

Foto: Knut Arne Marcussen

Foto: Knut Arne Marcussen

Foto: Knut Arne Marcussen

Foto: Knut Arne Marcussen

Foto: Knut Arne Marcussen

Foto: Knut Arne Marcussen

ADVERT

Mest populära