All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Spännande med förlust

Bredden på det som finns är större än någonsin. Du kan välja allt från skimrande silverfärgad vinyl tapet med tredimensionellt mönster av halm och vass tapeter, och från de mest romantiska rosor till historiska ornament. Allt är lag. Allt är möjligt. Och allt är tillgängligt. Med bakgrunden får du färg, mönster, textur, stil.

Vi har sparkat lite i denna spännande tapetvärld och skapat fyra varianter av samma utrymme.

De gamla stilens gobelänger är i full gång igen. Men de används på ett annat sätt än tidigare. Detta är inte tapeten för rummet, men tillbringade på detaljer som pelare eller en kort vägg ger rummet en spännande modern barock uttryck. I vår miljö, gardinerna upp stilen med en blank silkeslen textil i samma mönster, men mer diskret. Golvet är mörkbrun parkett.

Detta är inte bakgrunden till ett sommarhus eller den ljusa skandinaviska stilen. Om du hamnar i en sådan förlust vill du ha ett mörkare och tyngre rum. Det kräver några kraftfulla möbler, mörka färger och tyngre textilier. Möblerna måste ha vikt och kan vara en modern form.

Detta rum är som ett stort leende. Här har favoritfärgen spelats. En sådan tapeter är lite av en glädje. Om du gör ett sådant val måste det följas upp med både färger och möbler, annars blir det lite dumt. Här är det fel att stanna halvvägs eftersom färgerna är för starka. Här måste det varieras i olika färger i färgerna. Använd två färger.

Detta är ett rum som värms upp av värme. Och det kräver en städa inredning, lite hej! Det finns massor av spännande lättviktiga möbler som klär den här stilen. Möbler som också är lätta att gå vidare. Brun möbler skulle vara för tunga. Golvet är mörkt eftersom det krävs en viss vikt. Gardinerna är vita som taffeta och lyser i flera färger. Var försiktig med bilder på sådana väggar, mönstret i tapetet är tillräckligt med bilder.

Om du faller för en storskalig tapet som här, gör ett val som behöver följas upp. Det här är Rosens rum. Detta är inte en blomstertab, men en kronblad. Fördelen med ett så stort mönster är att mönstret blir klart. Väggen syns inte prickad. En naturlig följd att betona slag, värma lite nostalgisk stil målas vita golv och vita målade möbler.

Vi rör oss i ett riskområde där det kan vara lite för söt, men rummet får något nytt och modernt över med den röda målade pelare och den gröna hög matta. För mycket ton-i-ton skulle ge en mer försiktig och noggrann touch. Detta är ett typiskt liknande eller inte liknande projekt. Bakgrunden passar bäst i rum för att koppla av. Rosen är huvudämnet i rummet och måste följas upp. Ingen yocca palm eller bärnsten måste smyga in här. Gardinerna är i patchmönster med ränder, ränder och rosor.

Den här tapeten kan också vara en rolig konturmur tillsammans med några snäva möbler. Varför vill du inte ha folk lite varm och välkommen med en sådan vägg i hallen?

Här har vi lämnat både bohemiskt levande och romantisk mat. Detta är tapetet för de mer urbana. Vi föll för denna samling med stora och små cirklar. En vägg i rummet har stora cirklar. De mindre cirklarna används i kolumnen. Resten av rummet är lugnt ner med en grå tapeter i samma serie. Gardinerna har samma cirkelmönster. Men från en helt annan leverantör.

Möblerna i rummet är lite humoristiska. Stolen i grått och lime grönt. Ett rum i vitt / grått / svart måste uppdateras med en slagfärg. Den här tapeten har alla färger. Men huvudfärgerna vita / svarta måste domineras. Cirkelmönstret uppmanar också att spela på andra geometriska former som torg och trianglar. På golvet väljs gråa stenlika plattor.

Detta kan inte vara tapeter för sovrum. Men i köket är det trevligt. På korridoren blir det ett roligt möte. Trevlig tapeter i vardagsrummet, men inte bakom tv: n. Låt inte det vara en spännande skrivbordsvägg. En sådan tapet behöver mycket ljus.

ADVERT

Mest populära