All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Spännande på toaletten

->

Bilder: Producenter

Klar moduler Corian®

Så långt du tvungen att beställa anpassade lösningar om du skulle ha kompositmaterialet Corian® i badrummet, men nu kommer de första färdiga moduler i Corian ® - en formmonterande samling handfat. Disken är designad av den svenska arkitekten Jonas Lindvall.

Färgdusch

Med Hansa Color Shower, prova färgbehandling i duschen. Kanske vill du börja morgonen i ett optimistiskt gult vattenflöde? Eller varför inte tvätta dagen med en avkopplande liten dusch? LED-ljus förvandlar sprayen just den färg du vill, så att du kan justera färgen på humör du är på. Härlighet, inklusive termostatblandare, kommer det att kosta dig runt 20 000

Energisparande mixer

Gustavsberg har lanserat Nautic, en energibesparande kran som hjälper konsumenterna att spara ström och minska koldioxidutsläppen från hemmet. Den initiala positionen till blandaren ger tillräckligt varmt vatten till bassängen. För att få varmare vatten, rör armen helt och stanna där. Om du släpper ut din arm glider den tillbaka till sin ursprungliga position, så att det dystra vattnet löper längre än nödvändigt. Gustav Berg hävdar att om du byter till Nautic, du sparar tillräckligt med energi på ett år för att använda spisen under 300 timmar eller titta på TV med en 42 tums LCD-skärm i 3500 timmar.

Transparent bad

Om du vill ha något du definitivt inte kommer att hitta på en granne, vad med en transparent bad i glas? Water Lounge kan bäst beskrivas som en solstol sänkt i ett glas fyllt med vatten. En integrerad halogenlamp kan du läsa i badet, och ett litet bord fäst lampan ger dig en plats att lämna din vinglas. Och om det inte gör dig avslappnad, njut av luftmassagen som kommer upp från solstolarna.

Frittstående dusch

Vem sa att duschen måste vara i ett hörn eller upp till en vägg? Har du ett stort badrum, kan du satsa på en fin, fristående dusch? Sit In leder det italienska varumärket Agape, som har det spännande duschprogrammet Chiocciola. Den är nästan spiralformad och kan monteras på golvet eller placeras mot väggen. Väggarna finns i klar, matt eller ogenomskinlig design.

Konsument Info:

Corinor

Holtans

Gustavsberg

Sit i

ADVERT

Mest populära