All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Alla kärnfamiljen

Vardia har inte bara varit på spetsidan. Etablerad i Sortland 2009 av Børge Leknes, Rune Arneberg och Pål Lauvrak. Killarna fick vind som Telenor 1881 i Sortland bör stängas, vände på klacken, tog över kontoren och har på kort tid byggt upp Vardia en stor aktör i branschen med börsintroduktionen 2014.

År 2016, företaget har en bruttointäkter på cirka 3 miljarder kronor. Det är nog inte korrekt att kalla det ett mirakel, men långt borta är det inte.

- Vi strävar efter att våra kunder ska vara bland de mest nöjda i branschen. Vi vill först och främst en total kundrelation, och se till att våra kunder trivs med att vi alltid där för dem, säger Børge Leknes, Man. Director of Vardia.

- genomsnittsfamiljen Norge försäkra värden på cirka 10 till 15.000.000 om man tar vad man äger, hälsa och liv samt ansvar del du som individ. Vi spenderar för lite tid på de försäkringar vi ritar i förhållande till den utsträckning det faktiskt är. Om jag tänker på det, har en vanlig kund mer kunskap och intresse för sin egen mobiltelefon än vad han har för försäkringar vad gäller finansiell risk.

- Varför ska folk välja Vardia?

- Det har varit få förändringar på marknaden under de senaste 30 åren, dominerad av stora aktörer. Vi vet att 1/3 av de norska hushållen har varit försäkrad med samma företag i 10 år eller mer, och av dessa har endast 15 procent blivit kontaktad av hans eget företag under de senaste 12 månen ändar. Det är också sant att endast 3 av 5 kunder inte är medvetna om att de kan flytta företag genom åren. Och folk är lyckliga som det är. Detta övertygade oss om att det finns utrymme för ett företag som sätter service och uppföljning i högsätet. Vardia ska vara ett hälsosamt alternativ till de etablerade aktörerna, vi ger kunden rätt pris och råd som kunden utbildar.

- För 4000 kunder som valde Vardia maj innebär att de har haft en rådgiivningssamtele med oss ​​där vi gick igenom våra produkter och pris. Kunder inom denna bransch är att det ganska nöjd med det företag de har tecknat försäkringar med de sitta stilla och inte klaga och under tiden tjänar de stora företagen mycket bra pengar på denna passivitet. Alla kunder som är i kontakt med oss ​​är vinnare, oavsett om de blir kund eller inte, säger Leknes.

Om Vardia

Vardia Insurance Group ASA är en norsk försäkringsgrupp fokuserar på service och distribution av försäkringsprodukter i marknadsområdena Privat och mindre Næringsliv.

Vardia Group består av Vardia Insurance Group ASA och dess dotterbolag Vardia Forsikring AS (Norge), Vardia Försäkring AB (Sverige), Vardia Insurance Agentur A / S (Danmark), Vardia agenturer AS (Norge), Saga Forsikring AS (Norge) och Rein Forsikring AS (Norge).Gruppen har ca. 400 anställda på kontor i Oslo, Sortland, Hamar, Molde, Lysaker, Porsgrunn, Stockholm, Luleå, Skellefteå, Sundsvall och Köpenhamn. Vardias koncept är unikt och företaget upplever för närvarande en stor efterfrågan på koncernens tjänster.

Årets försäkring i Sverige

Vardia Försäkring blev försäkringsbolaget i Sverige 2012. Industry Authority Risk & Försäkringi samarbete med IRD har utsett Vardia Försäkring för årets skadeförsäkringsbolag för 2012. Priset delades ut på försäkring gala Insurance Awards den 19 April 2012 < 999> Detta ärende har inte skrivits av Vi i Villas Editorial, men är ett pressmeddelande

ADVERT

Mest populära