All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Alla kan duscha utomhus

Här är utomhusduschen ansluten direkt till stugans yttervägg. en shaliffdörr vakter grannen medan det är fri utsikt mot Oslofjorden.

Dusch i vardagsrummet.

En utomhusdusch kan göras så enkelt som i det här fallet, monterad direkt på stugans yttervägg. Vattenrör sträcker sig från köket och läggs ut på sidoväggen. I botten av duschen finns för närvarande ett träbräda med avlopp och avlopp. Träplattan måste dock bytas ut med ett vattenbeständigt substrat. Botten av en duschkabin är också ett alternativ som kan delas på terrassen. Kabinbutikerna har fina duschkabiner som kan användas för en utomhusdusch.

Eller vad sägs om att placera utomhusduschen mitt i trädgården? På en lite skyddad plats där du kan njuta av lugnet och utsikten. Vattenslangar är grävda i marken och anslutna till duschen. Se till att detta är professionellt, vattenledningar måste placeras och isoleras så att de inte skadas eller fryser. En lättare lösning är att låta trädsslangen bidra. Den kan hängas upp och användas direkt eller anslutas till en utomhusdusch. Nu finns det också möjligheter till varmt vatten med bara slangen. En utomhusdusch med varmvattentank och solpanel har utvecklats som värmer upp vattnet utan att testa dem.

Det finns också vattenpåse, till exempel från Nomaden, som hänger upp och ger dig tillräckligt med vatten för att bli ren. Häng det i solen så att vattnet blir hett först. Om du är på morgonen behöver utomhusduschen inte vara ett sommarfenomen. Ta morgonduschen ute på våren och hösten - upplev en uppfriskande start på dagen.

Läs också:

Pool i ditt eget hem?

Pooler i egna hem är frestande men krävande.

Smarta duschlösningar

R. O. O. M. har en lockande utomhusdusch från Habitat som kan anslutas till trädgårdsslangen - eller till varmt vatten. Den har ett stort duschhuvud och en smart teakyta. Splatterade utomhusduschar finns också hos Spatec. Här är också tänkt på design i designen, och du har möjlighet att sätta ihop din egen utomhus- eller duschdusch precis som om du vill ha det.

Om du hanterar enkla lösningar finns det mycket i camping- och stugbutikerna. Hyttorgorget har ett komplett specialpaket med allt du behöver för utomhusdusch. vattentank, garnering och pump. Duschen kan monteras på ytterväggen eller i en duschkabin utanför. De har också en hopfällbar dusch som lätt kan packas ner när sommaren är över. Kabinbutiken har också liknande lösningar för utomhusdusch.

Tips för utomhusdusch

  • Låt inte ström eller inläggsvatten begränsa dig, idag finns det många smarta lösningar.
  • Kom ihåg att duschen måste vara av rostfritt stål för att klara av nattlivet.
  • Be om en mixer som tål en vinter ute.
  • En veckdusch kan packas ner på vintern.
  • Töm vattnet före vintern.
  • Utomhusdusch är kul för barnen och kylning på varma sommardagar.
  • Ett sådant "vattenhål" i trädgården är lämpligt för att bevattna växter eller fylla plaskapparaten.
  • Låt det gå utomhus utomhus; Det är inte bara ett sommarfenomen.
ADVERT

Mest populära