All egendom: trädgård, kök, inredning >> Socialitet

Espresso House - Hemtrevlig kaffekos

Nordens största kaffekedja har smutit in i Norge. Nu har Espresso House öppnat 23 kaffekapsar på land och de planerar inte att stoppa expansionen med den första.

Kedjan har stora ambitioner: de kommer att förmedla världens bästa kaffupplevelser till världens bästa gäster. För att nå målet är det inte tillräckligt att servera kaffe av högsta kvalitet. Espresso House kommer att erbjuda något mer. De vill att deras kaffebar ska vara en plats där människor vill komma in, där de vill sitta länge. Då är inredningen avgörande.

Skandinaviska

Skandinaviska: Espresso House är anpassat för skandinaviska kunder. Interiören skapar ett rustikt och hemtrevligt uttryck.

Espressohuset talar det skandinaviska språket. Inredningen är nordisk, med trä och ljusa, mörka färger, som tillsammans skapar ett hemtrevligt uttryck. Kaffekedjan har alltid haft en tydlig vision och ett tydligt koncept, och det är golvet som binder allt ihop. Valet föll på LVT, Luxury Vinyl Tiles, från Gerflor, Creation 55 Impala.

Unique

Exklusivt: LVT golv består av ett underlag / undersida, ett tryck (mönster) och ett slitskikt på toppen, som är avsedda för offentliga utrymmen. Golvet, som ingen annan än Espresso House, rullar nu ut på många av kaffebutikerna i Norge, Sverige och Finland.

- Designen var den främsta anledningen till att valet föll på denna våning. Kedjan är engagerad i att skapa en bra atmosfär för kunderna. Då är det viktigt att allt är rätt, även golvet, säger Tom Arne Heyerdahl på Gerflor.

Golvet är unikt för Espresso House. Det finns inga andra som gillade. Den är avsedd för offentliga utrymmen och tolererar därmed slitage som sådana lokaler exponeras för. Golvet i en hektisk kaffebrygga får springa. Här är många par skor att gå in på under en dag, så det är viktigt att kvaliteten är topp, utöver golvet som uppfyller de höga designkraven.

Ser ut som trä: Golvet ser ut och ser ut som trä. Den passar snyggt med resten av interiören och hjälper till att skapa en hel i kaffebaren.

I perfekt union: Da Espresso House öppnade sin första kafé i 1996, var tanken klar: kaffe av högsta kvalitet bör kombineras med en bekväm och avslappnad miljö. Denna tanke är fortfarande central.

Komfort: Espresso House är angeläget att erbjuda något mer än bara en snabb kaffekopp. Här är de bekväma sittgrupperna viktiga - de bidrar till de goda samtalen.

ADVERT

Mest populära