All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Miljövänlig till badrummet

->

Badrumsmöbler från svenska Norrgavel. Alla bilder: Producenter

Svanmärkta badrumsskåp

Den svenska möbelproducenten Norrgavel har fått svanmärket i hela sitt möbelsortiment, inklusive badrumsskåp, hyllsystem och knaggrekker. Skåpet är av ek och har spegelglas fram och kan nås på 60 eller 90 centimeter.

Vägledande pris för enkla skåp: SEK 2. 200-

Återvinningsbar mixer

Gustavsberg meddelar idag Coloric, en serie snygga och eleganta kranar. Mixerbatterierna är gjorda av aluminium och innehåller inte bly och kan därför återvinnas. Du kan välja mellan fem färger: röd, blå, svart, silver och champagne.

Rekommenderat pris för tvättbatteri: 1.995, -

Energieffektiv kran

Gustavsberg har också varit ute med energibesparande kran Nautic. Blandaren kan spara hushållet på cirka 400 kWh om året jämfört med en vanlig mixer. Om du byter ut kranarna i köket, badrummet och tvättstugan sägs att du kan minska koldioxidutsläppen med cirka två ton per år.

Rekommenderat pris för tvättbatteri: 850, -

Miljövänlig toalett

I serien Hafa Kioto har Hafa lanserat en toalett som de hävdar är miljövänlig. Toaletten har en sked. Toalettsitsen har också en mjuk låsning för att förhindra att den slår när den läggs ner.

Rekommenderat pris för vit toalett: 3.995, -

Återvunnet badkar

Vill du verkligen vara matt och miljövänlig samtidigt kan du gå till det frittstående badet från det italienska våtet. Badkaret är tillverkat av 100% återvunnet polyeten och väger bara 34 kilo. Badkaret kan levereras med ett LED-system som förvandlar badet till en ljusskulptur.

Ytterligare information:

Norrgavel

Hafa

Gustavsberg

Wet

ADVERT

Mest populära