All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Snygg ingång

Här är luften, ljuset och finishen som en trasa - ett utmärkt exempel på garderoben som en estetisk del av inredningen. Rummet är långt ifrån överfulla, och endast den mest nödvändiga får stå.

Väggarna är målade med limefärg, i varm vit färg, som en fin bakgrund för de noggrant utvalda föremålen. Stora, vita marmorinspirerade plattor har en förstorande effekt på rummet och reflekterar ljuset vackert.

Personlig vridning

Ett inte okänt scenario är att hyllan är fylld på fälgen och det slutar som en spade som inte direkt trimmer upp i korridoren och kan knacka. Denna hemgjorda variant fokuserar inte på skodonet, men framförallt är inte Ergo skor och stövlar det första du märker, om än alls. En riktigt uppfriskande upplaga av sitt slag!

Samma sak gäller för garderoben i rummet. Här hänger de mest använda kläderna på en snygg och netto klädhylla i kombination med den golvstående spegeln och djurhuvudet på väggen.

Promenaden leder in i ett vardagsrum med mörka färger, då burken i korridoren tar upp sig. Dörrarna släpper igenom med ljus, vilket återspeglas i golvet.

Det här är inte den första som upptäcker skorna!

ADVERT

Mest populära