All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Skyddar skor med gummi

De ser oskyldiga ut där de står i linje och rad i korridoren. Men skor som vilar på golvet eller på skonstället kan vara ett problem för vita väggar. För även om skorna är vilda, kommer tipsen att dyka upp i väggen och sätta märken.

Motiverande färg

Därför måste vi säkerställa skosonen. Vår entré är liten och smal. Skorna ligger på hyllan. Väggen bakom är vit. Det måste garanteras med en färg som motivationsexperter tror ger extra energi. Namnlösa orange.

Skohyllen har besökts av två orginella slangar från Polyflor Nordic. Motivational experter tror att orange kommer att göra oss "vill åka på en resa". Därför passar färgen in i entrén.

Bra gummi

Två orange gummibandspetsar med Polyflor Nordic Knots får heder att hänga på väggen och se till att skotrarna inte längre kommer nära väggen. De kommer att limas och hänga som en symbol för säkerhet och motivation för att komma ut i skogen och fälten.

Så här:

Gummibladen är 50x50 centimeter. Väggen är 120 centimeter bred. Därför mäter och fixar vi kakelarna med rätt avstånd.

Rengör och tvätt

Först rensar vi skozonen. Borta med allt från sandaler till stövlar. Sedan tvättar vi väggen med inre tvätt. 50x50 centimeter kakel passar perfekt i höjd. Vår skogsvägg är 120 cm bred. Därför täcker två plattor tillräckligt med bredd. Vi mäter och kontrollerar att avståndet är korrekt.

Vi applicerar lim längs kanterna och tvärs.

Kors

Vi använder ett lämpligt lim på korset och över kakelarna. Sedan lägger vi kakelarna på väggen, torkar av alltför mycket lim och låt plattorna torka. Skostativet sitter på plats och tips: Skosektionen är säkrad.

Våra kakel har ett lämpligt lim på baksidan och enkelt fastsatt på väggen.

Väggen är säkrad och allt kan sättas tillbaka på fast plats.

Gummi är lätt att hålla ren. Med gummistövlar i skozonen finns det inte längre någon fara att skor kommer att träffa vita väggar.

ADVERT

Mest populära