All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Lättnad för gula kostym skjortor

Konventionella städare är inte tillräckligt ofta när de vita kläderna har gulnat i garderoben. Att se är inte att skjortorna får hvitnyansen du vill efter normal tvätt, en specialagent som innehåller både fläckborttagningsmedel och blekmedel vara vad som gör gulnade textil bländande vit igen. Dylon Renovator White fungerar utmärkt både på linne och bomull, men bör inte användas för ull och silke.

Maskintvätt och handfat

Dylon Renovator finns hos färgförsäljaren.

Tvättmedlet kan användas i tvättmaskinen på det vanliga programmet, genom att tömma det i pulverdispensern. Redan vid 30 grader får vit kläder den ursprungliga färgen tillbaka.

Dylon Renovator White kan också användas för handtvätt. Lösa när innehållet i påsen på ett sådant hett vatten att tyget tål innan laddning av tvätt, tvätta, skölj och torka som vanligt. Använd gummihandskar.

När skjortan som skall packas bort

En av anledningarna till att kostym skjortor av linne från gulnande med tiden är dålig sköljning efter tvätt. Kontrollera därför att skjortan är ordentligt tvättad efter tvätt.

Det är också ett bra tips att tvätta skjortan, men stryk inte den innan du hänger av den. Detta kan också leda till att tyget gulnar, så den bästa idén är att vänta avnotering tills strax innan skjortan att användas igen.

ADVERT

Mest populära