All egendom: trädgård, kök, inredning >> Socialitet

Ege på offensiven i Bergen

utställning och utställningslokaler i Fabrikkgaten i Bergen upprättas och förvaltas av Beko som, vilket är delägare i den rikstäckande Inventum kedjan. Inventum etablerat 25 platser i Norge, och har en årlig omsättning på kontorsmöbler och utrustning för nästan en halv miljard.

- Öppnandet av de nya lokalerna ägde rum i mitten av juni och redan under invigningen var det många som uttryckte stort intresse för ege produkter, särskilt inredningsarkitekter, säger regissören Jens Mark.

effektiv synergi

- Marknaden är översvämmad med produkter. Vi är mer intresserade av lösningar som kan bidra till ett enklare liv på kontoret, och som kan tillföra ett mervärde i form av bättre arbetsmiljö, tidsbesparingar, kvalitetsvinster eller direkta kostnadsminskningar. Som totalleverantör kan vi också bidra till enklare, effektivare och rationell inköp. Du får allt på ett ställe, enkelt och enkelt.

Tribute till Bergen

- Vi vill göra något riktigt speciellt att vinna Bergen befolknings hjärtan, betonar Mark - därför tog vi en gigantisk väv med motiv från kajen. Eftersom vi är bland de få som använder sig av den avancerade innfargingsprosessen Milli Tron, kan vi skapa en nästan verklighetstrogen kopia av den gamla båthuset miljön.

ege installerat sin första Milli Tron växt så tidigt som 1976, och det ersattes senare av en ännu mer avancerade anläggningar under 2000.

- Vi har verkligen fulländat konsten att skapa nyanser av våra mattor och mattplattor, säger han .

Resultatet har verkligen varit fantastiskt och imponerat på alla som presenteras under öppningen.

Imponerande väv

Viktigt marknaden

Asbjørn Hodne Kvam

- Det är viktigt för oss att ha en utställningslokal och ett försäljningskontor på en permanent plats här i västra Norge kapital klargör Asbjørn Hodne Kvam, ege säljare i Bergen.

- Att kunna visa våra produkter i miljöer som består av marknadsledande kontorsmöbler och annan kontorsutrustning betyder mycket för oss och våra kunder. Här har vi vårt eget rum där vi kan möta kunder och visa dem prov. Vi är nästan stolta över att kunna presentera oss med så många exklusiva kontorsprodukter, men förresten; en aubergine är inte så illa exklusiv till heller.

ADVERT

Mest populära